Jump to content
  • 0

pomoc Nabídka za slušný peníz


valuueee

Dotaz

Zdravím,
chci vytvořit kvalitní český server s originálním herním modem. Pawno neovládám, a proto sháním schopného člověka, který bude ochoten spolupracovat. 

Přiznávám, mám a budu mít náročné podmínky, avšak odměna bude krásná - nabízím několik tisíc korun.

Požaduji osobní setkání, smlouvu, která zaručí diskrétnost a hlavně to, aby mod nebyl volně ke stažení. Jediný server kde vytvořený mod poběží bude server naší komunity. Dále se tento pawner stane součástí naší komunity, kde bude dál vydělávat:)

Na podmínkách, odměně a dalších podrobností se určitě domluvíme. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat a v případě nezájmu, nepište:)


S přáním hezkého dne,
V.

Link to comment
Share on other sites

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Určitě nebudu investovat peníze a platit člověku, kterého sem v životě neviděl. A nechci podrobnosti psát zde, raději s každým zvlášť. Už jen to, že danému pawneru nabízím několik tisíc korun tě napadne, že to nebude jen tak lehký job:)

Smlouva samozřejmě bude až po domluvě, kdy obě strany budou seznámeny se všemi požadavky a podmínky.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

To jako hledáš někoho, kdo se s tebou někde sejde (už to muže být problem pokud každej bydlite zcela jinde) a ty mu až tam vlastně řekneš tvoji vizi toho jak si to představuješ? No jen aby ten tvůj výmysl nebyl ztrátou času a peněz pro obě strany.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

ne.. na toto nemám slov... :d

 

Tak se ku*va nevyjadřuj, když nemáš slov... :facepalm:

 

Ohledně témata - Matess povedal to nejdůležitější. Nikdo ti nepojede kvůli například 2 tisícům z Plzně do Brna :)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

přesně tak Rohlikari:) a nemusí, přijedu za ním. Dva tisíce? Tak to si příjde na minimálně 2x tolik;) a to se bavíme čistě o vytvoření modu. Další úpravy mu budou dál vypláceny, jelikož se stane součástí komunity serveru.

Tak jinak,
ten kdo má zájem vydělávat pawnem slušné peníze, v řádech tisícovek, a samozřejmě umí perfektně pawno, nechť mi napíše do zpráv. Ten kdo zájem nemá, nechť se nevyjadřuje.

Děkuji:)
 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Zajímavá nabídka. Jen jsi to trochu nepromyslel.

1) PAWN není programovací jazyk, nýbrž scriptovací. Tím pádem v tom programují pouze lidé, kteří hrají hry => konkrétně SAMP. Jelikož dospělí lidé nemají na to čas, tak težko seženeš programátora staršího 18ti let => dá se těžce spolehnout. 

2) Ne všichni pawneři ovládají MTA => musel by sis najít ještě mapera

 

Jinak hodně štěstí.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Ak si ochotny ma platit od hodiny aspon 5-10e/hod. tak kludne. (teoreticky) Inak jak pisal Mort. Seriozneho programatora ktory sa tym zivy ti to za 4 tisice robit nebude. Je jedno ci to je mod pre SAMP alebo vlastna MMO RPG-cka, tak isto nad tym treba stravit cas a ked mozem niekde programovat v C za 10e/hod alebo u teba za 4k kc/cca. 3 mesacnu robotu tak mozes hadat co si asi vyberiem.

 

.BTW pawno je programovaci jazyk. Scriptovaci "jazyk" je napr. bash, makefile, vsetko v com sa pisu scripty....

 

 

 

Skriptovací jazyk je interpretovaný programovací jazyk, který je navržen s ohledem na snadné ovládnutí jazyka a rychlý a pohodlný vývoj programů.

Obecně přijímaná definice, jaké vlastnosti musí mít skriptovací jazyk, neexistuje; obvykle se za skriptovací jazyky považují programovací jazyky s následujícími vlastnostmi:

K typickým zástupcům skriptovacích jazyků se počítají například Python, PHP, JavaScript, Perl, Tcl, Ruby. Také unixový shell je možno považovat za skriptovací jazyk. Skriptovací jazyky se často využívají v prostředí webových aplikací.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...