Jump to content

VPS se laguje (cs:go)


Fastmancz

Recommended Posts

Zdravím,

 

I když nerad si říkám o radu a raději si věci řeším sám, tak abych se přiznal, jsem tak trochu na vážkách, nevím co s tím. Tento problém stále řeším s poskytovatelem (prý to budou řešit). Nevím, jestli je problém přímo na mé straně nebo u nich.

 

VPS mám zakoupený u téhle německé firmy https://www.rootnerds.com/vps (myVPS XXL). Na serveru běží zatím jenom 1 server cs:go. Problém spočívá v tom, že při hraní více jak 6 lidí se server někdy kousne viz obrázek: http://ctrlv.cz/awCl (Tohle červené zbarvení naskočí třeba na 1 nebo i 3 vteřiny). Tím se lagne server všem. Bez ohledu na ping. Ping mám kolem 45.

 

Zde přikládám screen z htop: http://ctrlv.cz/vKvt

 

Pomocí webminu jsem zjistil, že to údajně běží na "Intel® Core i7-4930K CPU @ 3.40GHz, 4 cores". Já osobně se domnívám, že mají přetížený hlavní server i když to může být blbost. Nemůže to dělat například Cron? Který si aktualizuje data přibližně za 5 minut? Webmin, munin, control panel? I v tomhle by mohl být problém. 

 

 

Děkuji všem za odpovědi.

Link to comment
Share on other sites

Tak záleží jakou virtualizaci tato firma využívá, jelikož je divné že píšeš že to má Intel® Core™ i7-4930K CPU @ 3.40GHz, 4 cores a přitom v nabídce píší 

  • 4 Cores - 3,9 GHz

Ale myslím si že mají sdílený výkon, což znamená že mají jeden hlavní stroj a ten je pak virtualizován na vps boxy ;) tudíž nemají 100% garanci výkonu vps takovou jakou jste si koupily a plus to není 4 jádro ale dělá se v 6 jádru tudíž nedokáže pokrýt poskytovatel výkon který nabízí.

 

Když tam mě kontaktujte.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...