Jump to content
  • 0

pomoc Viacej funkcií


Meatslem

Dotaz

Zdravím, keďže do FS je max okolo 16 vecí pridať tak to chcem dať do jednej.

Veľa serverov má /help a tam majú všetko. To by som chcel aj ja. Neviem ale či môže byť 2x napríklad public OnPlayerEnterCheckpoint(playerid) Na toto by som chcel odpoveď. A čo sa toho týka, neviem spraviť:

 

Dajme tomu, že hráč napíše /help --> Zobrazí sa mu dialóg: GPS, VIP, PRAVIDLA, RADIO atď.. Tak keď vyberie RADIO aby sa mu otvorilo ďalšie okno kde bude mať na výber rádio stanice. Ale ak by sa preklikol a klikne na tlačidlo späť tak mu to dá znov okno HELP. Vedel by niekto také napawniť ? Je to možno ľahké, ale najlepšie sa učí na vlastných chybách :) Ale chyba je v tom, že ja to neviem.

Link to comment
Share on other sites

2 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Proč by jsi měl mít ve FS dvakrát ten samý public stačí ty věci z druhého FS z toho publicu překopírovat do toho kterého chceš a to je všechno.

 

No a k druhému problému to máš jednoduché hráč napíše /help tak mu zobrazíš dialog funkcí ShowPlayerDialog tam dáš vše co chceš aby se v dialogu zobrazilo no pak v OnDialogResponse musíš udělat zbytek co se vykoná potom když klikne na nějakou tu položku v menu takže např. to radio hráč si vybere položku radio tak mu zobrazíš další dialog zase funkce ShowPlayerDialog a tam si dáš ty položky rádií co chceš aby tam byly no a další krok to kliknutí když potvrdí spustí se mu rádio když dá zpět no tak jednoduše zase zobrazíš ten samí dialog funkcí ShowPlayerDialog a dáš tam to stejné co se v HELP má zobrazit.

 

Potřebné věci máš tady:

 

http://wiki.sa-mp.com/wiki/ShowPlayerDialog

http://wiki.sa-mp.com/wiki/OnDialogResponse

 

Příkaz snad udělat umíš.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...