Jump to content

Problém ve Windows 7


jAk3r

Recommended Posts

Zdravím, mám dost vážný problém.... od jisté doby se mi skoro  na každé stránce vyjede tento dialog který mě žádá nainstalovat Flash Player jenže já už ho mám... Pak sem jednou an to omylem klikl a zaviroval se mi celý pc.... a od té doby mi dělá problémy třeba jako že mi nejedou různé webové administrace a skoro pokaždé vyjede tento dialog a žádá o stáhnutí..již jsem projížděl pc antivirem,a různými prohramy co by měli odhalit infiltraci ale i tak se mi to stále ukazuje a nejedou administrace na které se na webu připojuji...nevítě někdo jak tento script odstranit nebo nesetkali jste se tím to scriptem... Jsem bezradný ani přeinstalace nejde... :( Prosím pomoct 

 

OBRÁZEK----->

 

 

 

upznl878dxr60hvlfv0b.png

 

Link to comment
Share on other sites

:lolol:
toto som ešte nevidel, vidno že autor má humor :d.
Skús odinštalovať prehliadač..
Potom vymazať obsah priečinka "Po spustení".
Potom vymazať z %AppData% čokolvek čo ti príde príbuzné s prehliadačom... 
*Na googli som hladal.. Pohladaj proces "Yontoo", to by mohlo byť ono. Ak to neni ono na googli mi ich našlo miliony... Takže hladaj :).

Edited by Tango
Link to comment
Share on other sites

Zdravím.

 

1) Přeinstalace OS

Máš defakto dvě možnosti. První, kterou doporučuji, je čistá* reinstalace systému. Ihned po reinstalaci si nainstaluj antivirus (Mám docela dobrou zkušenost s Avastem, pokud chceš něco zadarmo) a ideálně ho nevypínej. Pokud používáš Firefox nebo Chrome tak si do něj stáhni Adblock Plus to blokuje reklamy a trochu to pomáhá i proti deme... "problémům mezi židlí a počítačem" které zaviní že se do PC stáhne nežádaný software.

 

* - Zformátuješ ideálně všechny disky co v počítači jsou. Každopádně musíš zformátovat ten na kterém je OS.

 

2) Vyčištění

Druhá metoda je to zkusit vyčistit. Doporučuji nejprve nainstalovat kvalitní antivirus (opět doporučím Avast, většinu takových problémů mi odhalil) a dát kompletní test (ideálně test před spuštěním systému. Trvá to pekelně dlouho ale je to důkladné a většinu havěti to odstraní). Dále si stáhni tohle:

https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx a projeď s tím počítač. To by mělo najít ostatní zbývající hrozby. Dále použij kombinaci Winkey(ten s logem Windows) + R a zadej "msconfig". V tabulce Po Spuštění vypni vše co urgentně nepotřebuješ (Antivirový SW např.)

Na závěr odinstaluj všechny prohlížeče a nainstaluj znova, ideálně nějaký slušný do kterého se dají dát věci typu Adblock Plus (Firefox, Chrome např.). A nezapomeň, antivirový SW nevypínat když nevíš s jakým programem máš co dočinění!

 

Pokud ti to píše věci typu "Váš PC je zavirovaný, okamžitě stáhněte software pro odstranění, bla bla bla" tak tomu nevěř. Věř jedině tomu co ti řekne KVALITNÍ antivirový software, ne nějaké vyskakovací okno na pochybné webové stránce.

Link to comment
Share on other sites

Blbosť atlantis.. Aj keby môj nižšie spomenutý spôsob nefungoval, tak určite nebudem formátovať PC pre Boha.
S učitelom sme to riešili dneska ako zaujímavosť a on povedal, že o ničom takom ešte nepočul, ale že Microsoft vydal nejaký patch.. 
Takže zaktualizuj si operačný systém, toto bol pravdepodobne jeden z fixov.

Edited by Tango
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...