Jump to content

nabízím [NABÍZÍM] Teamspeak3


steel

Recommended Posts

Ahoj, nabízím těm, kteří si nemůžete dovolit vlastní teamspeak3 server útočiště na mém vlastním, ve výjmečné kvalitě. VPS na kterém běží spadl za poslední 2 rok 2krát a to kvůli plánovaném updatu SW. VPS běží se záložním zdrojem a má k dispozici plně redundantní full-duplexní 10Gbps konektivitu do NIXu a zahraničí. To zajišťuje "100%" dostupnost a stabilitu s rychlou odezvou na celém svěťě ( DC Master ). Výpadky nulový, viz. graf http://www.irokez.cz...hp?idserver=955 jedná se o server ts3.cszona.org / ts3.cszona.cz / 178.238.41.85 slotů je dostatek a návštěvnost je malá, k dispozici mám několik stovek slotů, není problém kdykoliv sloty navýšit.. O roomky/sekce můžete žádat tu http://www.cszona.org/zadejteoroom Díky za přečtení, přeji hodně štěstí nejen ve hře, ale i v lásce. ;)

 

 

Postup:

1) Zažádat si o roomku zde: http://www.cszona.org/zadejteoroom

2) Přijde vám e-mail s ID

3) Přijdete na server ts3.cszona.org

4) Sdělíte administrátorovi online ID

5) Administrátor vám dá práva k vaší roomce

 

Pravidla:

Jednou za čas prověříme, jestli se Vaše roomka/sekce používá tak, že na konci názvu bude #, pokud se objevý mřížka tak ji smažte do týdne, jinak Vaše roomka/sekce bude smazána.

 

Vrátit ztracené heslo může požadovat pouze vlastník roomky, jehož e-mail je uveden v popisu hlavní roomky. Zádosti posílejte na [email protected]

 

Žádost o přidělení práv do nové roomky se provádí tak, že adminovi online na serveru pošlete ID žádosti, které jste obdrželi e-mailem.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...