Jump to content

ostatní !POMOC! Sensation White & Soutěž


FizzyCZE

Recommended Posts

Omlouvám se že vás všechny ruším, ale mám prosbičku. Už 6 let jsem neskutečný nadšenec elektronické hudby. Bohužel rodiče mě odmítali pustit "pryč" z okolí na akce, ale jelikož mi je 18, tak se situace změnila. O co teda jde? Jde o 2 lístky na Sensation White. Je to ta největší a nejlepší akce spojená s elektronickou hudbou. Bohužel ale lístek stojí 2000kč, a já bych rád jel i s přítelkyní, proto mi tato soutěž celkem padla. V tuto chvíli se nacházím na 12 místě a mám 102 bodů(hlasů) (pro info. První má 825 bodů(hlasů) a těsně předemnou, 11 místo má 110bodů(hlasů). Aby se mi přání splnilo tak potřebuji být na 1-25 místě. Soutěž začala 10.5.2013 a končí 20.5.2013, tudíž je vlastně v začátku. Potvrdíte mi na tomto odkazu 4 hlasy? Soutěžit (i hlasovat) jde pouze 18+.

https://www.facebook..._data=song-5585

Jak na to?

 

1) Klikněte na odkaz

2) Potvrďte ověření

3) klikněte na Hlasovat

4) Dejte Lajk

5) klikněte 4x na hlasovat

Když si namixujete svoji písničku, dostanete 10 bodu. Kdo z vás se nudí, a pomůže, prosím, něco udělejte a dejte mi těch 10 bodů. Děkuji...

 

Každopádně bych vás rád požádal ještě o jednu maličkost. Pokud máte nějakou skupinu na facebooku, ať 200 obdivovatelů nebo více, nebo pokud máte 800přátel a podobné FB anomálie, nebo máte nějaké diskusní fórum, nebo jinou webovou stránku tak prosím, sdílejte tento upravený text. Potěšíte tím nejen mě :)

Děkuji všem kdo si tento topic vůbec přečetl, a ještě víc děkuji těm, kteří mi vypomůžou.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...