Jump to content

nabízím *** CANON i250 - NEJLEVNĚJŠÍ NÁPLNĚ! ***


Ingnition

Recommended Posts

*** CANON i250 - NEJLEVNĚJŠÍ NÁPLNĚ!!! ***

Dávám k prodeji nefunkční / funkční tiskárnu Canon i250. Tiskárnu jsem měl několik let, bohužel před dvěma měsíci se u ní zobrazila hláška, že nádržka přebytečného inkoustu je plná. O HW chybu se nejedná - jde jen čistě o SW záležitost, kdy se výrobce Canon snaží tímto způsobem vymahat z lidí peníze. Jde o to, že v hlášce stojí aby jste zavolali značkovému servisu. Oni vám za spousta peněz resetují softwarově tiskárnu a můžete pokračovat dál... Popřípadě vám přímo vnutí novou tiskárnu, byť té současné absolutně nic není.

Na internetu je spousta návodů jak dané tiskárny resetovat. Já to zkoušel, fungovala řekněme dva dny a pak se jí zase nechtělo... Řekněme, že šikovný člověk co se kolem toho pohybuje si jí dá hravě do pořádku, protože po stránce hardwaru jí opravdu nic není.

V tiskárně jsou dokonce i dva tonery - barevná i černá. Každopádně už tam jsou asi tak dva měsíce, tak si myslím že budou zaschlé. Ale kdo ví...

Mimo jiné výhodou této tiskárny jsou i extra levné náplně. Černou seženete přibližně za 119 Kč a barevnou o necelou stovku víc. Tiskne opravdu pěkně - nebo prostě jako každá jiná inkoustová tiskárna. Na dnešní dobu jsou ty tonery opravdu levné. Kupovali jsme je od firmy Abel.

 

---------------------------------------------------

Jak jsem již psal, tiskárna funkční je, ale je softwarově zablokovaná! Je nutné si jí odblokovat / resetovat. Ale ani tak neručím za to, že bude plně fungovat! Upozorňuji, že ten kdo si tohle nepřečetl a předmět zakoupil, je to jeho blbost! Popřípadě po vás budu požadovat vrácení peněz za vystavení aukce. Berte na to prosím zřetel.

---------------------------------------------------

Tiskárnu posílám klasickým pojištěným balíkem do ruky českou poštou. Poštovné bude stát zhruba tu stovku, vzhledem k její velikosti (byť je to kompaktní tiskárna). Platbu bych osobně přijal nejlépe na můj účet, než-li přes systém PayU. Ale volba přepravy záleží čistě na vás...

Přeji příjemnou aukci!

Link to comment
Share on other sites

Zaplánované stáří :d koukal jsem o tom dokument, jeto sviňárna, obsahuje to každá toskárna, u těch levnějších je potřeba vyměnit jen houbičku, u těch dražších se to musí odblokovávat ručně pomocí rebootu SW

Link to comment
Share on other sites

Na internetu je hromada návodů jak přechytračit výrobky od canon. Mám Canon MG5150, která má elektronický čip na cartridge. Sestrojil jsem si doma chip reseter podle návodu...je hodně návodů i jak resetovat podobné věci. Skus projet podobná fóra a prozkoušet to:

http://www.poradte.c.....l

1) Vypněte tiskárnu - On-Off
2) Stiskněte a držte tlačítko / obnoveni tisku - stop-reset
3) Stiskněte a držte tlačítko tiskárny - On-Off.
4) Uvolněte tlačítko / obnovit tisk - stop-reset
5) Dvakrát-klikněte stop-reset
6) Uvolněte tlačítko On-Off po nějakou dobu bude blikat zelená LED dioda ( čas závisí na modelu tiskárny), pak se rozvití trvale a tiskárna bude v režimu "služba" .
7) Čtyřikrát- klikněte stop-reset
8) Opuštění stavu (Služba – režim) dvakrát-klikněte On-Off

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...