Jump to content

iphone 2g blbne rozsvietenie obrazovky


tondy5

Recommended Posts

Ahojte mam taky problém že keď iphone idem odomknut power buttonom tak musím počkať asi 5sekund aby sa mi rozsvietil display čim to môže byt?? ďakujem za každú radu

 

Ale keď ho zamknem tak hneď zhasne.

Link to comment
Share on other sites

No ale asi si ma zle pochopil ja mam problem ked stisnem power button to je aj odomikanie a zamikanie no ak ho stisknem že rozsvietim dysplay tak sa mi rozsvieti asi po 5sekundach nevieš čim to može byt??

Link to comment
Share on other sites

no to som skúšal viac krát :d po ďalšie to už neurobím lebo sa mi nechce zas robyt jailbreak lebo telefón je blokovaný :d ale aj taky diky za radu. A nevieš čim by to ešte bolo???

Link to comment
Share on other sites

absolutně netuším, iPhone 2G jsem nikdy neměl a je tam samozřejmě starší iOS, já znám iOS až od verze 5, takže nevím, co předtím bylo v nastavení, apod. A už není v reklamaci telefon, kdyby to dělalo mně, tak ho dám asi na reklamaci, když přeinstalace softwaru nepomohla. Obávám se, že ten mobil je odepsaný?

Link to comment
Share on other sites

No telefón nieje odpisany on funguje v pohode len keď stisnem home button alebo power button tak musím dlhšie čakať kým sa rozsvieti ale keď ho zamknem tak hneď zhasne,ta ja neviem ale už som si nejako zvykol naňho,zajtra skočim do servisu :d

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...