Jump to content

Pc Nenačte Do Windowsu


pilly

Recommended Posts

Zdravím

dostal sem takový starší počítač jenže mám sním problém.

Po zapnutí naskočí jen uvodní logo značky počítače a pak jen skočí černá obrazovka a nic se neděje, pokouše sem se dostat do nouzového režimu kliknu na nouzový režim a restartuje se, skoušel sem i dát cd do mechaniky a naformátovat/přeinstalovat disk ale také nic, skočilo jen stikněte jakoukoliv klávesu, já stistknul a zase se restartoval, pokoušel sem tam dat jiný disk a uplně to stejný. Pokud by někdo věděl co stím napište. Předem děkuji.

Link to comment
Share on other sites

Takže sem spravil to stále restartovaní ale teď mi tam skáče tato chybová hláška : ''Media test failure, check cabe'' Nevíte někdo co teď stím ?

Link to comment
Share on other sites

Nemáš náhodou Sata disk ?

Pokud ano,stačí v biosu vypnout jednu funkci,ale ted si nevzpomínám jak se jmenuje :) .

Je to v sekci tuším boot , měl jsem problém s instalací win xp a poté když jsem tu funkci bud vypl či zapl,tak se mě normálně objevila instalace,nic se nerestartovalo a bylo to v pohodě,pokud bych to našel,tak ti sem dám odkaz. :) .

Link to comment
Share on other sites

Ano mám Sata disk

 

Zkusil sem bootovat z mechaniky abych skusil nainstalovat win 7 po vyskočení hlášky ''.... stiskněte libovolnou klávesu'' Se PC sám restartuje, zkoušel sem bootovat i z flash-disku linux ubuntu, ale zase stejný problém, tak sem si řekl že by to mohlo být diskem, tak sem tam dal svůj ( z již nainstalovaným windowsem ) z notebooku napojil sem ho a PC naskoči uvodní obraz NEC a restart a furt dokola dám F8 skočí boot skusím to jak u předešlého disku a to stejný.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...