Jump to content

pomoc Gta San Andreas, Minimální Fps, Win 8.


Hashiri

Recommended Posts

:hallo: Zdravím.

 

 

Mám problém s GTA San Andreas, dřív sem míval Windows Vista pak jsem přešel na Windows 8 a po instalaci GTA sem nezpozoroval nic zvláštního když sem si klasicky najel do menu (v singplayeru) tak žádné laggy ale když vstoupím do hry tak FPS max 5-10.

Což je o trochu míň než sem míval na Windows Vista (cca. 80-115[Používal sem San Andreas FPS Increaser]).

Zkusil sem spustit pod kompatabilotou s Windows 98,XP,Vista a vše pod Admin právi.

Sledoval sem videa lidé stím problém neměli netuším jestli něco dělám já špatně, zkusil sem i DirectX 9.0 Knihovny nainstalovat jelikož na jednom fóru bylo psáno že DirectX 11.0 neobsahuje některé knihovny z DirectX 9.0, bohužel nepomohlo.

Předem děkuji za rady. ;):rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Nemám, mám nastavenou rovnováhu.

 

Zkusil sem SA:MP, nefungoval cca při 89% načítání mi to crashlo ... , při načítání mi na konci zbělá obrazovka a jde vidět jen Loading bar jak při SA:MP tak i v singlu... (Pardon za obnovu ale nechtěl sem to oživit bez trochu dodatku k chybě, pokud se z toho dá něco vyčíst tak můžu poslat i crashlog.)

Link to comment
Share on other sites

Dobrá samp už se mi podařilo spustit ale ty FPS trvají skusil sem i jinou hru a problém je stejný takže to není vada GTÁčka, napadají mě ovladače ale zkouším Přes Drive Genius najít aktualizace ale nepodařilo se, pak jsem zkusil najít jeden ovladač a podařilo se měl jsem Ovladač verze 3 a stáhl jsem si verzi 8,ale pořád nic a tak bych se chtěl zeptat jestli neznáte nějaký web z ovladačema, popřípadě nějaký nápady co to může způsobovat, programy fungují skvěle jen ty hry no :) Předem děkuji :)

Link to comment
Share on other sites

Radeon X800GT, problém sem chtěl pohledat i na google ale bohužel sem nenašel nic podobného k mému problému.

 

GAMELASTERツ díky tobě vyřešeno opravdu to bylo ovladačema :) Zdřejmně Windows 8 neumí instalovat ovladače sám jak sem se dozvěděl :d (aspoň teda né správnou verzi :d )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...