Jump to content

návrh [NÁVRH] Prezentace Herních Hostingů


Recommended Posts

Vím že žádáš jen o hlas, ale doufám že tento komentář vezmeš jako dobrou otázku či poznatek. Budeš (či budete jako moderátoři) schopni potom kontrolovat všechny ty hostingy, jestli ještě stále fungují? Jde o to, že spousta (hlavně těch zdarma) se rychle objeví a taky rychle skončí. Pak by tam bylo jen skladiště nefungujících hostingů...

 

A jak budete "trestat", když někdo svůj hosting od-prezentuje způsobem jako doposud?

 

Řešíte strašným způsobem blbou karmu jak by k tomu každý přistupoval, ale takováhle věc která k tomu potřebuje zaslání SZ a to ještě v dané formě mi přijde na inteligenci tohoto fora až příliš velké sousto. 90% lidí co sem přijde prezentovat svůj "hosting" nikdy nebudou číst pravidla, natož aby ještě někomu psali SZ v dané formě... Přijde mi to vůči karmě směšné tenhle systém tady zavádět.

 

Děkuji a promiň, že jsem se k tomu vyjádřil ale nedalo mi to :oops: Snad nebudeš zlej a nesmažeš ho, ale zareaguješ na něj :)

Link to comment
Share on other sites

Reakce na Honzu: ti, co nejsou schopni přečíst PM, nejsou asi vhodní provideři, ne?

Ano správně. Jenže tací budou zakládat témata stejným způsobem, jako doposud. Jako nebuďme troškaři, drtivá většina free hostingů vedou děti. A inteligence a jednání dnešních dětí snad nemusím popisovat. Spousta uživatelů zde na foru je toho příkladem. Takže proto se i ptám, jak budou tací, kteří založí téma stejně jako doposud postiženi či podobně? Protože oni budou 100% psát takovéhle témata a na nějaké SZ se vykašlou.

 

Jako myšlenka je to dobrá, nejspíš ji i podpořím. Ale nevím jak to bude fungovat zrovna tady na foru... Bylo tu už spousta návrhů, které z tohohle pohledu mohla projít bez problému a byla zamítnuta. Já si myslím, že z jedné části to zpřehlední, ale z druhé to přidělá starosti, protože ty děti to stejně budou psát kam chtějí...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...