Jump to content

script Překážky


AvestX

Recommended Posts

Verze 0.01

 

Zdravím vás lidi, protože už mě nebaví dělat tak logicky a psychicky náročný věci jako jsou módy které by stejně nikdo nehrál, a chtěl jsem si od toho odpočinout, udělal sem mapu a moveobjecty .. tentokrát to nenasere mě ale vás :lol: .. jedná se o překážky, které musíte zdolat, je to jen takový maličký FS pro malou zábavu když se opravdu nehorázně nudíte .. skrátka musíte překonat asi 5 překážek které vám brání dostat se na místo na kterém budete dostávat každou sekundu 5$ a do zbraně kterou držíte 500 nábojů .. na konečném místě jsou 4 zbraně (motorovka, minigun, ak47 a raketomet) ..

 

FOTO: KLIKNI SEM :d

PAWN: Klik a Pastu si dáš s binem

 

Umístění je v LV mezy vodou s LS prostě tam jak je LV a LS vidíte na obrázkách ..

 

(btw nemějte blbé keci, trošku sem pil a nudil se takže jako by ste měli respektovat ze nejsem nejakej davinchi nebo jak se to pise :d)

 


Verze 0.1b

 

Verze 0.1b byla celá předělaná, naprosto přetvořena celá mapa která byla u verze 0.01, vše se nachází na stejném míste, takže strach mít nikdo nemusí žádný ..(proč by také měl že :d) Script obsahuje novou mapu a nové funkce které nebyli v předchozí .. pokud chcete tuto mapu přejít, je o hodně lehčí než předchozí, o hodně ;) ..

Uloz.to Obrazky + AMX + PWN to vse v RARU

Pastebin Script PWN

 

Link to comment
Share on other sites

Celkem pěkné :)

Jestli si to hrál tak tě to buď nasralo nebo by si začal řikat že to nejde udělat :d jde to udělat, ale je to ku*va složitý :d ale dík

Link to comment
Share on other sites

Byla vytvořena verza 0.1b .. zcela nová mapa, jiné zpracování, jiné funkce vše bylo překopáno + uloz.to s rarem a obrázky ... teď už si nestěžujte že vám imageshack nejde ;) pokud se vám zalíbí skusíte i verzy 0.01

Link to comment
Share on other sites

Pěkný :d Jen by mě zajímalo jak jsi udělal ten megaskok s bmx.

Teď nevim jak to myslíš :d žádnej mega skok tam neni .. je tam jenom pár objěktů + BMX se skokánkama který musíš přeskočit :d potom už si na bonus pevnině .. :d btw díky ;)

Link to comment
Share on other sites

Pěkný :) ale ještě sem to nedohopsal :d a už sem tě asi 15x Proklínal :d

:d dvojka de udělat jednoduše :d ale jednička normálně nejde .. musíš dole ve vodě se tou ponorkou nechat včas vyhodit nahoru, potom skočit na tu "přepravku" a pak už jen jednoduše přeskočit červený pohybující se polobagro těleso a skočit do cíle :d .. ale jde to udělat ;) .. dík za hodnocení všem ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...