Jump to content

Holešovská výzva, protivládní demonstrace


darknes3915

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=z5esT21RPP8

 

Media o tom málo informují, na všech zpravodajských serverech vysílali měsíc v kuse pičoviny o natálce, ale o tom, že se v Praze a v další v jiných městech republiky sešlo tisíce lidí se mlčelo. Tak si demonstranti museli dojít před budovu ČT :)))

 

Demonstrace vznikly jako reakce na Holešovskou výzvu. Jedná se o hnutí, které má jedno společné - nespokojenost se současnou politickou situací.

http://holesovskavyzva.zacit.cz/

 

Můj komentář:

Lid by se neměl obávat své vlády. Vláda by se měla obávat svého lidu. Největším problémem dnešní doby je politická nezodpovědnost z funkce. Člověk pracující v soukromém sektoru si nedovolí jednat proti zájmu firmy, protože ví, že by za to byl po zásluze potrestán. Výkon veřejných funkcí však není zavázán absolutně ničím. Do funkcí se tak mnohdy dostavají lidé, bez potřebných znalostí, kteří danému oboru nerozumí, nedokázali absolutně nic a prosrali se tam přes známosti (Dobeš je toho zdárným příkladem :)). A koneckonců, nejsou nijak motivováni k tomu, aby jednali v zájmu státu. Pravdou však zůstává, že pokud lid naserou dostatečné, budou se zodpovídat nikoliv před soudem, ale na provaze a minimálně pro Kalouska už tam jeden visí :))

 

Iniciátor Holešovské výzvy Slávek Popelka dnes od 20:05 hostem Hyde Parku.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...