Jump to content

pomoc Hamachi sux


Guest QWER

Recommended Posts

Čaute, po pol roku som si znova nainštaloval hamachi že si zo spolužiakmi zahráme, no deje sa to, že mi po hodine hrania prestal fungovať net (behol 30 min mi padol 5x a to na 1-5 minut) tak som si odinštaloval hamachi a robí to stále (pred nainštalovaním hamachi mi nespadol net dooosť dlho) Som na domácu sieť som pripojený cez wifi a zo sieti mám internet...

 

 

Už pred polrokom som si povedal že s hamachi končím lebo som si za 3 mesiace kôli nemu preinštaloval 2x windows... a tomu sa chcem tento krát vyhnúť

 

Niake nápady ? Ďakujem

Link to comment
Share on other sites

vtedy (pred pol rokom) sa mi po odinštalovaní hamachi stalo že som v centre sieti mal aj hamachi, teraz ho tam niakym zázrakom po odinštalovaní nemám (teraz v túto sekundu som na mojom mobilnom internete...)

Link to comment
Share on other sites

To že si nainstaloval hamachi a nejde ti internet, neznamená to, že na něj budeš ihned nadávat. Hamachi to určitě nebylo způsobené já osobně hamachi nepoužívám, protože přes hamachi se ti může kdo koly nabourat do pc, jen po připojení do té určité sítě a nepomůže ti ani firewall. A to že hraješ s kámošem neznamená, že se ti do pc nenabourá třeba zrovna on. Pokud ti nefunguje internet a odinstaloval si hamachi, tak hledej chybu nejprve v příkazovém řádku.

 

Win+R ---> CMD ---> zadej příkaz ping např. na seznam.cz (ping seznam.cz -t)

 

Pokud ti pojedou pakety, tak je to v pořádku.

 

Dále bych doporučil ještě trasování což je opět příkazový řádek a tentokrát příkaz:

 

tracert seznam.cz

 

Po vypsání tohoto příkazu a stisknutí klávesy ENTER ti začne trasování do http://www.seznam.cz a zde vidíš na každém řádku co ti zpomaluje net popř. co ti ho shazuje. Pokud budeš mít někde ping nad 150 - 200 tak bych být tebou kontaktoval technickou podporu tvého internetu.

 

Jen bych dodal, že pokud nebude odezva u příkazu tracert žádná, tak zkus dát trasování na tvoje AP.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...