Jump to content

CryEngine 3


Willy Wonka

Recommended Posts

Zdravím,

 

Hledam rady ohledně CryEngine 3

 

stáhnul jsem si ho ale chce to po mě nějakej Licence Key a ten nemužu nikde najít

 

Neví někdo co s tím

C#

C++

a další ovládám

 

a Hrát si v UDK mě nebaví

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. Dá se říci, že máš pravdu. Je to takový program na tvorbu vlastní hry. Nevím přesně jak je CE3 dělaný ( užívám UDK, však CE3 jsem zkoušel nedávno pouze pro test ), však měl by využívat hlavně C++. Samotný program vypadá jako normální program na úpravu 3D. Tj., že tam děláš nějaký terén, přidáváš objekty, upravuješ světla a děláš jednoduché scripty atp. Samotný vývoj by měl být v C++ ( tedy. když poprvé spustíš CE3 tak je dělaný jako FPS. Pokud by jsi chtěl udělat např. RPG z pohledu třetí osoby tak musíš nascriptovat jiné chování kamery, ovládání atp. )

Link to comment
Share on other sites

Programování v C++ neni problem na hru máme i team a pak se s Crytek dohodneme jak by to bylo kdybychom chtely hru vydat, ale více než 30% ze hry jim nedáme ;)

 

To zní naivnějc než to vipadá ... myslím že engine hry je asi tak 40% hry a nějakých 30% si můžeš strčit za klobouk ... Představuješ si to jak hurvíněk válku... no a k tomu týmu to si myslim že kecáš ale to řešit nebudu... A jak bylo řečeno Crytek 3 nejspíš běží pod určitou licencí, pochybuju že by to jen tak pro srandu zadarmo dáváli na FreeDownload ( Jakožto to je ale pod licencí ... ) ... "lol" "lol" "lol" "lol" "lol"

Link to comment
Share on other sites

Takhle.. Crytek chce 20% z každé prodané hry, která bude prodaná ( + nějaké bonusy o kterých jsem se nedočetl ). Pokud by jste chtěli hru dávat zdarma tak

CryENGINE 3 is also free for non-commercial use; if you are distributing your game or application for free (and not charging for your work in producing it, whether directly or indirectly), no additional license is required.

Ale nepočítejte s tím, že by jste si onu licenci tak jako tak mohli dovolit :)

Link to comment
Share on other sites

Oni mají ještě .. " beta " verzi CryEngine3.. tedy předtím se CE3 dávalo pouze těm lidem, jenž si to zasloužili ( napsali sloh o minimální délce 500 slov JAK chtěji engine využívat atp ). Pokud se to Cryteku líbilo tak dotyčnému na E-mail přišel CE3. Verze která se teď dává volně ke stažení je dá se říci *rip* skutečné verze.. každopádně to nemění nic na funkčnosti a chodu Engine.. pouze tam nejsou drobnosti už ve hře dané ( sudy, nějaké ty budovy atp. )

Link to comment
Share on other sites

Cože ? no.. jak to říci.. AI tam je, když je to Engine. Máš tam pokročilou AI s vlastním systémem krytí za překážkama.. jen tam nemáš knihovnu postavy která to obsahuje.. to si musíš vytvořit..Raději než CE3 bych ti doporučoval UDK. Sic nedosahuje kvalit CE3, však jede i na slabších PC, poměrně hodně tutorialů a ( hlavně pro tebe :d ) má tam už v základu Nepřátelé..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...