Jump to content

gamemode Lost Sains RP


Recommended Posts

Příběh (Postava):

Zkoušíte své štěstí ve světě hazardu, však to vám moc nepřeje. Příjdete o své peníze a prohrajete i svůj dům a letenku zpět do svého rodného domova. Jste vyhozen na ulici a u sebe jen 10 dolarů. ( příběh není moc detailní, jelikož hráči si ho jistě dotvořej sami )

 

Příběh (Město):

Město Lost Sains vypadá jako ideální město pro život. Casina, bary, možnost dělat co chcete.. vypadá to jako idilka, však pouze pokud se nepodíváte hlouběji. Město má již hodně dlouho problémy s místní mafií, jenž okrádá bezmocné turisty a vydírá koho může. Město se také potýká s nedostatkem financí, jelikož vyplácí nemalé prostředky na ochranu města ( a z toho minimálně 80% rozkradou, takže effektivita je téměř nulová ). Město je dá se říci na pokraji krachu a potřebuje radikální změnu.. kdo ji zařídí ? to je ve hvězdách.

 

Povolání :

Neomezené, pokud vám bude nějaké povolání v módu chybět, napiště dobrý důvod proč by v módu měl být a může se stát, že se vaše přání vyplní.

 

Firmy a Společnosti :

Chceme, aby hráči sami určovali jak bude město vypadat a jakým směrem tak nějak půjde, pokud budete mít nějaký obnos a dobrý nápad, proč nezačít podnikat ? můžete být přepravcem, obchodníkem nebo leteckou společností, všechno je možné.

 

RP

Jsou stále jistí lidé, jenž nedokáží pochopit rozdíl mezi RP a RL tak vám zde nějaké sepíšu aby jste si tento mód nespletli.

Mluva:

RL - v RL píšete jak chcete. Defakto vám admini zakážou jen sprostá slova.

RP - Píšete pouze tak, jak by jste mluvili v Reálném životě. Určitě neřekněte " lol on mě střelil omg. Kde seženu zbraně abych se mu pomstil ? " a pokud ano tak máte koule ze železa.

Emoce:

RL - Error 404 not found

RP - V reálném životě používáte různé emoce. Jste naštvaní, rozmrzelí, unavení, pobavení atp. v RP módu toto vyjadřujete pomocí příkazu ( většinou /e ) například. "/e se rozhlédne kolem sebe a zaměří se na nedalekou restauraci" Nezajdeme na jídlo ? "..

Chování:

RL - jakékoliv

RP - určitě neběháte 10km bez odpočínku, neskáčete z 80m, nepotápíte se na 10minut pod vodu, neskáčete před auto se slovy " on zastaví ! ", nepokoušíte se pěstma umlátit někoho kdo je 20m od vás a drží AK v ruce a jistojistě neplivete bezdůvodně na policistu, který má u pasu něco co vypadá jako 2 metrová tyč se zásobníkem.. takže na RP módu tohle taky neděláte.

 

Mód se teprve vytváří a jelikož se dosti využívá MySQL tak určité části jedou hodně rychle. Samotný server by mohl být spušťený cca v lednu/únoru. Samozřejmě je možnost, že se spustí již dříve ale nerad bych to nějak uspěchal a pak pročítal hodiny topic s bugama :)

Pokud se chcete alespoň nějak podílet na vývoji, neváhejte a podívejte se na web " http://lostsains.pforum.biz/ ". Můžete nám velice pomoci s návrhama a nápadama do hry. Ještě dodám, že možnosti jsou ve hře téměř neomezené a s dobrým důvodem můžete dosáhnout všeho.

 

Toď vše a doufám, že se vám bude mód líbit.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Zdravím. Omluvte mě, že toto opět oživuji, však hledám ochotného člověka, který by mi pomáhal. Samozřejmě nemyslím pawno, však nápady.. ty jsou v RP dosti důležité. Hledám někoho kdo by například řekl " Co kdyby jsme udělali rozpočet pro policii.. podle toho by se kupovali auta, výbava atp. ".. Je tu super, má to grády a nic těžkého na pawn to není. Takže to beru.. Doufám, že mě chápete a případně mi napište na skype " athert " :) Děkuji všem.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...