Jump to content

WWE Téma


Petr

Recommended Posts

Spectatoři WWE: Co říkáte na WWE Vengeance (23.9.), RAW Supershow (24.9.) a celkově vyvýjející se storyline v poslední době (třeba od WM27).

 

Můj názor:

 

Vengeance:

Zápasy docela dobrý, čekal jsem že o USA title půjde Mason Ryan, snad na Survivor series. S tím souvisí, že mohli dostat TT tituly Ziggler a Swagger.

 

U Ortona mě sere, že opět vyhrál, to samé u Sheamuse. Ten ale aspoň není takovej superman jako Mr.RKO. Sere mě, že Christian pořád jen prohrává a WWE z něj dělá šaška.

 

CM Punk, HHH - Awesome Truth. Na ten zápas jsem se těšil. Taky jsem čekal, že v tom bude zapletenej Kevin Nash, akorát jsem čekal, že to bude mít návaznost na Survivor series v 5on5 tag team matchi, ten je ale zrušenej. HHH je podle storyline zraneněj, tak by mě zajímalo, jak SS nakonec vymyslí.

 

WH CHampionship se mě líbil nejvíc. Ten suplex z rohu ringu nádhera, rozpadnutí ringu, škoda že byl tím i zápas ukončen, ale tak aspoň je nachystaný pokračování storyline.

 

WWE CHampionship - jak jinak, Superman Cena. Dostává nakládačku, padají na ně stínidla, pohoda, zvedne se a jede dál. Ale tak zápas měl děj, tak v pohodě. No a kdy se naposledy stalo, že Cena prohrál zápas fér? Minimálně rok zpět? Toto už není normální.

 

Asi vše o Vengeance, docela dobrá PPV, akorát je to vše pořád to samé.

Link to comment
Share on other sites

Ja nejak to Vengeace a tyhle nazvy nechapu ale abych pravdu rek tak kdyz treba v telce davaj wrestling tak se rad podivam me to bavi je to zajimavy :d

 

To já teď sleduju každej týden RAW a Smackdown :d

Link to comment
Share on other sites

Jako me celkem sere ze na CT4 sport treba nedavaj vubec zajimavy veci furt jen fotball,volejball a tak ale treba ten Wrestling by tam mohly davat castejc protoze to je hodne zajimavej sport

Link to comment
Share on other sites

Jako me celkem sere ze na CT4 sport treba nedavaj vubec zajimavy veci furt jen fotball,volejball a tak ale treba ten Wrestling by tam mohly davat castejc protoze to je hodne zajimavej sport

 

On to není sport, je to divadlo :d Ale tak mohli by, na Eurosportu dávají, ale jen sestřihy. Ono to ale určitě nebude úplně nejlevnější a asi by se jim to ani nevyplatilo. :d

Link to comment
Share on other sites

No nevim no ale jak rikas na eurosportu to davaj takze to jakoby je sport a sere me to ze se nato nemuzu treba koukat v tv :d

 

To mě je jedno, zapnu si každé úterý a pátek Wreslingweb a sleduju to tam.

Link to comment
Share on other sites

Moje dojmy z PPV Vengeance:

Celkovou Show bych hodnotil tak známkou 4 (stupnice 1 nejhorší 5 nejlepší)

Nasralo mě že US titul nepadl do rukou Zacka Rydera myslím si že Zack má velký potenciál ale WWE ho nedokáže pořádně ocenit...

 

Takže začneme:

WWE Championship Last Man Standing Match - Alberto Del Rio vs. John Cena:

Celkový zápas na mě působil dosti uměle jak už bývá u Ceny zvykem samozdřejmně(Spadne na něj nekolik stínidel ale on se oklepe a jde dál náš Superman Cena no.. to je bez komentáře),ale tak zápas celkový nebyl až tak špatný Alberto předvedl dobrý výkon a jsem rád že Alberto obhájil a zaplat pánbůh toto byl údajně na dlouhou dobu poslední Cenu WWE Championship Match.

 

World Heavyweight Championship Match - Mark Henry vs. Big Show

Super zápas podle mě nejlepší zápas celé PPV tyto dvě monstra WWE předvedly své nejlepší výkony za poslední dobu například Suplex z rohu ringu a následné rozpadnutí ringu no prostě nádhera a proto tento zápas odemne má 1* Super Zápas (Bohužel tento zápas byl Ukončen a tím pádem ani jeden z borců nezvýtězil) :) .

 

Tag Team Match: Triple H & CM Punk vs. The Miz & R-Truth

Tento zápas bych označil jako Druhý nej celé PPV CM Punk a Triple H se skvěle doplnovali na to že byli ještě nedávno velkými nepřáteli (storyline) jim to v ringu šlo skvěle Miz a Truth se taky dost snažili ale je snad každému jasné že v tomto zápase musela zvýtězit Face strana,ale tak zápas pěkný a závěrečný Kevin Nash a jeho Jackknife Power Bomb na Triple H byl také pěkný upřímně čekal jsem že se tam Nash objeví takže hodnocení 1 :).

 

Single Match: Randy Orton vs. Cody Rhodes a Single Match: Sheamus vs. Christian

Tyto zápasy bych ani nejak moc nerozváděl bylo jasné že vyhraje v obou zápasech Face strana,ale je škoda že Cody a Christian takový talentovaní wrestleři museli ve svých zápasech v uvozovkách jen Jobovat.

 

United States Championship Match - Dolph Ziggler vs. Zack Ryder

K tomuto zápasu jsem se už v podstatě vyjádřil hned nahoře v dojmech :).

 

A to je konec mého shrnutí PPV Vengeance případné dotazy nebo vaše dojmy z této recenze mi můžete psát do SZ.

Link to comment
Share on other sites

Nejvíc mě dostalo vyjádření, že 5 on 5 se nebude konat proto, že by WWE nedokázala složit kvalitní heel tým. No a čí to asi je chyba, když si z každého 2 top wrestlera dělají Supermana a z těch co zůstanou udělají heel sraby.

 

Přitom tým by se dal sloužit bez problémů.

 

Kevin Nash, R-Truth, The Miz, Rhodes, Christian, Ziggler, Swagger

 

a face strana by tady problém nebyla.

 

Ve WWE, přesněji v RAW teď chybí top heel superstar, show supermanů už je nuda. Kane až se vrátí tak snad dostane heel charakter, kéž by se vrátil Chris Jericho nebo Batista, kdokoli, kdo by dokázal dělat top heela, pak by konečně show měla naboj.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...