Jump to content

návrh Nové praktiky na pawno.cz


Recommended Posts

Zdravím pišu sem pouze z jednoho duvodu a to z toho samého proč sem si založil tento acc

 

Na accountu Ewwe jsem cca před měsícem dostal 4.varování od moderátora Petr_AP] a tím pádem Ban na 14 dní.

Ve středu když jsem se chtěl přihlásit ke svému ůčtu jsem zjistil že mám opět ban a opět za 4.varování a tentokrat na mesic dost mě to udivilo dva bany za jedno varování a jeste k tomu ban ktery je proti pravidlum .

Napsal jsem tedy správci fora a to Clearymu kteremu kdyz jsem o tom poreferoval mi odvětil pouze ze mu moderatori bany nehlásí at se domluvim s moderatory(jak kdyz mam ban a dalsi acc mit nesmim) dal se o to nezajimal tomu se ríka pristup .

Tímto topikem bych chtel upozornit na imbecilitu nektereho moderátora.S IP banem ani unbanem se obtěžovat nemusíte zde mě neuvidite ani náhodou pokud by mel nekdo potrebu provest ip ban necht ciní dle vlasniho uvážení a kdyby nahodou byl ten dotycný ochotny smazat muj ucet smele dotoho .

S pozdravem Ewwe.

Link to comment
Share on other sites

Ten VAR jsem dal já, správně bys měl mít ban trvalý - v profilu jsi měl reklamu na jiné počítačové fórum, což je v pravidlech zakázáno. Dal jsem ti pouze varování, ale je opět 4., takže ban na dva týdny.

Link to comment
Share on other sites

Pro info rad ta "reklama" byla pouze na muj web po nejake dobe jsemto zmenil na forum ale kdyz se tu delaji machinace s podpisy tak to zmenit nemuzu ze

Edit v pravidlechje za 4.var 14 dni

Link to comment
Share on other sites

nebylo to v podpisu, ale v profilu - url. Kdybych si toho všiml já, tak ti to napíšu, ale jelikož jsem na to byl upozorněný, musím to řešit jinak, než upozorněním..

pokud vim v profilu neni zakazene zadavat si svoji url adresu webu to tu pak muzes vybanovat polovinu fora co tam ma url na svoje "forum"

Link to comment
Share on other sites

Nedal jsem ti ban, ale pouze var. Kdybys byl bezproblémový a neměl žádné vary (nebo jeden), tak se tě to nijak nedotkne.

To se me opravdu nedotyka (mimochodem o tom foru si vedel moc dobre kdyz jsi po me chtel abych ti nasel jak zmenit v chatu @ na (x) že ale to je minulost odhlasuji se a Vaya con dios

Link to comment
Share on other sites

Pravidla jsou pravidla a platí pro všechny. Kamarád nekamarád, dobrý uživatel pawna, ale i spammer. Pravidla platí tak, jak jsou. Ano, pomohl jsi mi s chatem, ale to tě nijak nezbavuje povinnosti dodržovat pravidla. Měl jsi mít perma ban, dostal jsi pouze var.

- měli jste dost dlouho se aklimatizovat a přečíst si aktuální pravidla, je tu i zkrácená verze :)

Link to comment
Share on other sites

Platí:

Platnost varování je 3 měsíce, poté se vymaže.

- 3 varování = BAN na týden

- 4 varování = BAN dva týdny

- 5 varování = BAN na měsíc

- 6 varování = tzv. perma BAN (trvalý)

Edit :nerikam ze by pro me pravidla platit nemely ale ze jednou nevadi ze mam forum kdyz se ti to hodi a jen uz nepotrebujes pomoct tak ti zase vadi menis nazory jako pocasi

 

Edit :Opomijm to ze jsi ode me nebo od kohokoli jineho o mem foru mluvit pawno.cz jsem mel v ucte porad mam tudiz bych si nedovolil jakykoli spam nebo cokoli jineho zde

 

Edit : este je zajimave ze vadi kdyz mam url v profilu a jini uzivatele si tu pisi primo o navody na fora kde maji bo2soft kategorie stejene jakeo tady a to nevadi

Link to comment
Share on other sites

ano, 4varování=ban na dva týdny, ale za reklamu je perma ban.

Vím, že bys nespamoval, a proto jen var.

O těch uživatelích nevím. Mohu soudit jen to, co vím.

PS: To, že jsi pomohl, nemělo nic společného s tvým fórem, ale s tebou.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...