Jump to content

[PHOTOS] focení a úprava


tyran

Recommended Posts

Zdravím ,tak po dlouhé době jsem se vrátil na pawno se svojí novou oblibou a tvorbou :-)

Možná si mě pamatuje ještě z tvorby web designů ,ale přinaším něco nového :-) tak prosím o hodnocení,kritiku a popř. i nějaké nápady :-)

Fotky jsou foceny většinou jen full HD kamerou,o koupi zrcadlovky zatím jen uvažuji 8-) Jsou z části doladěny photoshopem a nějakými efekty .

náhledy zde

http://imageshack.us/g/571/brouk.jpg/

Link to comment
Share on other sites

Pěkné fotky, ale některé blbě upravené, teda myslím tím ty efekty. Jinak, taky jsem uvažoval, že začnu fotit, ale nějak jsem z toho sešel, jelikož pořádná zrcadlovka stojí docela hodně. Ale tebe určitě podpořím a foť! :)

Link to comment
Share on other sites

díky díky

no já si zatím pujčuji zrcadlovku od kámoše abych se s ní naučil vůbec fotit protože to je trošku obtížnější než s compatem ,ale které věci v dnešní době nejsou drahý záležitosti že :-)

 

co se týče zaostření kraba,jj vím o tom to přední klepeto není zrovna moc doostřený ,jenže fotit makrem 2cm kraba na kameru z 1cm vzdálenosti není zrovna moc lehký úkol pro amatéra jako jsem já :d mám tu i pár fotek s pěkně doostřeným krabem jenže žádná nebyla podle představ takže "krab invalida" to vyhrál :d

 

co se týče toho podpisu ,stačilo napsat zprávu ,půl roku jsem tu nebyl tak nevim co je za nová pravidla "study" a teď se mi to určitě studovat nechce :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...