Jump to content

Reálný Život 5.3


FreeWall

Recommended Posts


RZ_b.png

 

 

Po dlouhé době čekání kvůli finanční krizi je mód konečně připraven ke spuštění.

 

Informace :

 

Tvůrce : FreeWall

Web : www.realny-zivot.cz

IP Serveru: play.realny-zivot.cz:7777

SA-MP verze serveru: 0.3c (client) - download

 

ikonka_rz.png

 


Informace o módu :

 

Celkový děj se odehrává na celém území San Andreas, tedy nejen ve městech ale i na venkově a kdekoliv na mapě můžete najít například nemovitosti (domy), které po zakoupení můžete ovládat, přizvat spolubydlící a máte k nim samozřejmě k dispozici auta, která si můžete kdykoliv změnit a uložit s jakýmkoliv tuningem.

 

Pokud nechcete utrácet velké peníze za nemovitosti, můžete si pronajmout apartmán v hotelu za malý nájem, který najdete v Las Venturas nebo v San Fierru.

 

Hráče zaujme také výběr z množství povolání, při kterých můžete plnit různé mise, ale i možnost stát se členem mafie a jít proti zákonu.

Velkou změnou je například i zatýkání zločinců.

Pokud jsou nablízku policisté, mohou vás začít hledat buď za ukradnutí vozidla nebo za zabití nějakého hráče.

 

Připojit se můžete také k jednomu z gangů v Los Santos a bojovat o území vašich nepřátel.

 

Hráče jistě potěší i nové chatovací skupiny, kterou si může každý hráč vytvořit a přizvat do ní koho chce.

 

Další novinkou je i nový systém anket, pomocí kterých můžete vytvářet ankety na jakékoliv téma nebo o vyhození určitého hráče.

 

Mezi městy můžete cestovat jak letecky tak vlakovou dopravou a v San Fierru se můžete také svézt jednou z tramvají.

Na městském úřadě v Las Venturas (poblíž policejní stanice) můžete dát výpověď ze zaměstnání, zakoupit si digitální výškoměr, kredit do mobilu (pro PM zprávy) nebo si změnit skin.

V módu samozřejmě nechybí ani animace, půjčení nebo uložení své peněžní částky ($) do banky …

 

Pro některá povolání je potřeba mít dobrou fyzickou kondici, kterou si můžete zlepšit v jakékoli posilovně, kde se také můžete naučit novým bojovým stylům.

 

Nezapoměli jsme ani na příznivce stunt a zdolávání překážek. U letiště v Los Santos je vstup do Stunt-Parku, ve kterém si můžete vydělávat peníze zdoláváním stuntů, které jsou označeny na mapě jako "S".

 

Další novinkou jsou nové tratě, ve kterých si můžete zdvojnásobit peníze které vložíte, pokud samozřejmě překonáte rekord předešlého hráče. Tyto rekordy se zobrazují i na RŽ webu.

 

Výhodou a možná i nevýhodou je palivo ve vozidlech, které musíte průběžně doplňovat na benzínkách a pokud dojde tak si musíte zavolat odtahovku aby vás odtáhla na benzínku … Další výhodou je tachometr, který naleznete skoro ve všech vozidlech.

Aby jste uměli správně řídit auta a motorky, potřebujete řidičské průkazy, které najdete u motoškoly v Las Venturas a pro letecký průkaz musíte na pouštní letiště (vedle Area 51).

 

Vyřešil se i problém s rozmístěním aut po mapě. Vozidla již naleznete téměř po celé mapě San Andreas ( téměř všude, kde je nějaký domeček :-) ).

Vozidla se při každém respu tvoří náhodně, takže se nemusíte obávat, že vaše oblíbené vozidlo ve hře nenajdete.

 

Všechny informace o módu zde nenajdete, takže pokud se chcete dozvědět více podrobností, můžete navštívit náš server nebo náš web.

 


RŽ Web

 

Na našem RŽ portálu je hodně nových věcí, mezi které patří přehled všech herních účtů, seznam administrátorů, banlist nebo nedávná aktivita serveru, s kterou budete mít přehled, co se na serveru během dne dělo.

 

Dále zde můžete najít Herní obchod, ve kterém si můžete, po dobití kreditu, zakoupit různé herní věci, například peníze, zbraně nebo také V.I.P. účet.

Doufáme, že tento systém nakupování se bude hráčům líbít, protože po zakoupení určité věci se nemusíte odhlašovat, stačí jen zase přeskočit na již spuštěnou hru a nakoupené zboží se vám téměř ihned načte.

 

Pro zjištění, kde se zrovna daný hráč nachází, jaký dům je koupený a který ne nebo kdo je zaměstnán v daném zaměstnání, je zde Online mapa.

 

Do administrace svého herního účtu se můžete přihlásit na našich stránkách pomocí SA-MP Login panelu pod uživatelským panelem (musíte být přihlášení jako člen webu).

 

Poslední novinkou, která se moc samotného módu netýká, je nová sekce Videa, do které můžete zveřejnit například video z vaší hry na RŽ :-).

V pravém uživatelském panelu byla také přidána sekce Videa s položkami Přidat video a Moje videa.

Link to comment
Share on other sites

FreeWall":3ush5npm]ne nevyšla, jenže ja už jsem začal dělat v 0.3c a nechtělo se mi to zas předělávat :d

Ajo tááák...:d GL do budoucna, je možné počítat ještě s nějakými výpadky serveru z důvodu nedostatku financí? :d Byla teď sakra dlouhá pauza s RZ...

Link to comment
Share on other sites

FreeWall":3iuvsn1w]ne nevyšla, jenže ja už jsem začal dělat v 0.3c a nechtělo se mi to zas předělávat :d

Ajo tááák...:d GL do budoucna, je možné počítat ještě s nějakými výpadky serveru z důvodu nedostatku financí? :d Byla teď sakra dlouhá pauza s RZ...

 

no budu se snažit aby žádné výpadky nebyly, kromě těch updatů módu :d

Link to comment
Share on other sites

nevim ci to tu niekto pisal ale naco robis dalsu verziu ked tam aj tak nikto nechodi... ja co som uz davnejsie pred par mesiacmi pozeral vas server asi tyzden a vobec sa nehybal ludi tam bolo max 5 tak neviem ako to je teraz opravte ma ak sa mylim ale ak nie tak je to zbytocne...

Link to comment
Share on other sites

nevim ci to tu niekto pisal ale naco robis dalsu verziu ked tam aj tak nikto nechodi... ja co som uz davnejsie pred par mesiacmi pozeral vas server asi tyzden a vobec sa nehybal ludi tam bolo max 5 tak neviem ako to je teraz opravte ma ak sa mylim ale ak nie tak je to zbytocne...

 

teprv to spouštíme, ted je tam 17 lidí oproti 5 takže asi rozdíl ne ?

Link to comment
Share on other sites

ja neviem ked som hraval este samp to bolo cca 3 mesiace dozadu tak ked som si pozeral servery co som mal vo favorites tak tvoj server tam bol s max 5ludmi neviem ako to je teraz preto sa pitam...

 

stačí se na server podívat nebo zajít na www.RZ.sa-mp.cz

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...