Jump to content

návrh [STOP] Anketám o hodnosti


Recommended Posts

OMG lidi už se vzpamatujte!

To že jste tady rok a 3 dny neznamená, že si zasloužíte být nějakým moderátorem. Ti, kteří chtějí být třeba jen lokální v jediné sekci, tak ok, udělejte si topic, ale musíte něco umět... To je jako kdybych přišel teď na kktbox, řekl "sem tu 2 roky a teď lvl". Ano, někteří tady opravdu něco umí a zaslouží si, ale co ostatních 95% z aktivních členů fóra? Řekněme že 2% si to zaslouží, 3% mají rozum a ostatních 95% bude žárlit a taky si založí topic. Zamyslete se nad sebou! Ode mě vše :boss:

Link to comment
Share on other sites

v tom má pravdu, ale já se nedívám jak většina na obsah fóra, já sem se do chatu víceméně ani 1x nekoukl, já trávím čas na fóru na nejnovějších příspěvcích a celkem mě štve, jak vidím mezi nějakými 20-30 vlákny X > 5 topiců s názvem

Anketa: Moderátor - ZEBRAKOVO_JMENO sekce PR*EL_SVETA

Omlouvám se hrubost, ale toto mě fakt dokáže vytočit :boss:

Link to comment
Share on other sites

jeste bych doplnil že to tu nemuze byt jak nekde na serveru RZE kde je 50 % administratoru a zbytek oto žebrá...je tu par moderátoru kteři tu jsou vicemeně od zalozeni fora kdyz nepočitam 7.Hosta .....a co se tyče ostatnich tak si myslim že je tu aspon polovina lidi kteri umi pawno na stejne urovni....takze mě prijde jako nespravedlive že 1 si zalozi anketu a dostane prava a dalsi stejně nadany nedostane protoze je moderatoru už dost....proto si myslim že moderator by měl byt fakt něčim vyjimečny "study"

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...