Jump to content

xEl.cz


Guest ShockyCZE

Recommended Posts

Guest ShockyCZE

xEl.cz Hosting je zatím GTA:MP Hosting který se brzo bude rozvíjet na ostatní hry jako je třeba counter strike 1.6, source, cod2. Ale prosím jen komentáře o GTA:MP :)

 

Ceny:

 

minxel.png

xelmedium.png

xelhigh.png

xelcrystal.png

 

 

Bude online mapa, online server chat, a dalsi novinky.

Link to comment
Share on other sites

Lol tady řešíte SA:MP hosting, ale měli by jste spíš řešit zda ten xEl.cz odvádí DPH státu. Pokud ne mohly by jste mít problémy :). Nechci nijak xEl.cz poškodit, ale jen nerad sleduji jak se lidi dostávají do problémů. Jinak Crashere ten server si myslel ten co máš od nás? :). Jinak ceny výtečný. Jen tak dál :)

 

cp maic 8-)

Link to comment
Share on other sites

Vážně ne? Tak to jsem netušil moje vina. No tak to se pořád mění a já už se o to Xlet nestaral :). Takže když budu vydělávat pod 6000,-/měsíc tak se můžu na daně vykašlat jo? :-D. No tak to bych mohl spustit ten hosting taky :p Mám ho v provozu, ale hostuji jen nadějné projekty. Ale konkurence je velká a peníze nejsou potřeba :)

Link to comment
Share on other sites

no pipni som nemyslel urcite :d jasne ez som myslel ren od teba ved ziadne lagy ziadne pady no proste kvalita a dobra konektivita no pecka srvry :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Uzasnej hosting kdyz o nem ani nikdo newi. Detrix sux :d

 

O něm nikdo neví, protože neprovozujeme servery jen tak pro každého! No neřeším to. Jinak ta konektivita je "konektivita CZ-NIX 1000Mbps" tak nevím co řešíte ;). No ale lidi co o tom ví kuloví tak asi nemaj co řešit. Zde se jedná o xEl.cz tak si řešte ho a detrix.net nechte plavat :).

Link to comment
Share on other sites

No dotohodle jsem dal 50 kč :d a najednou sem si zmenil heslo a k**** stratil jsem heslo protoze jsem se premackl :( tak :( radsi budu spolecne s Mafousem schanet jinej hosting :d protoze uz se mi nechce do toho vrazet prachy :mrgreen: :rap:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...