Jump to content

Potrebuju vysvetleni. !!!


Miny24

Recommended Posts

Custe potrebuju maly vysvetleni zaujalo me na crazy-host.org platba smskou a chci se zeptat jak to funguje ma s tim nekdo zkusenosti ja to chapu tak ze kazdej mesic proste zaplatim sevrer jednou SMS a pobezi mi dokud neprestanu platit chapu to tak spravne ????? Kazdej mesic 1 SMS = Server pobezi Konec plateni = Konec serveru ???? Je to smesne ale potrebuju s tim poradit dikyy .....

Link to comment
Share on other sites

LOL proc my nenapises ? xD Objednas server -> SMS platba -> ja ti poslu udaje k zaplaceni -> ty na stejne jmeno a primeni jako u objednavky posles sms ( cislo atd..poslu mailem ) -> az to posles ( pokud nejsi slovak tak to pude , nekdy i slovakum to jde ) -> prijde na email ze Jmeno_Primeni zaplatilo SMS platbu -> ja ti zalozim server -> poslu udaje na email jaky si dal pri objednavce -> az budes chtit prodlouzit -> napises na icq nebo mail -> ja poslu udaje -> ty zaplatis -> ja prodlouzim .

kdyz zaplatis 25.1.2030 ( na mesic ) tak skoncis 25.2.2030 ( 30 dni ) ..to je vse :)

Link to comment
Share on other sites

Přátelé, kamaradi... začíná se to tu vymykat kontrole neboť to tady hraničí s demencí... Proč se na Crazy-Host ptáš na pawno.cz ... na to máš snad stránky crazy hostu ne?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...