Jump to content

něco málo o vývoji DDR3: A-Data uvádí DDR3 paměti XPG ze sér


Red beanie

Recommended Posts

Společnost A-Data se pochlubila svými nejnovějšími paměťovými moduly typu DDR3, které dostaly označení A-DATA XPG DDR3-2133X v2.0 a zařazují se do tzv. X Series. Tyto moduly běží na 2133 MHz s časováním CL10-10-10-30 a jsou k dispozici v 3x 1GB či 3x 2GB trojkanálových kitech a stejně tak ve 2GB či 4GB dvoukanálových kitech.

 

 

Chlazení těchto pamětí zajišťuje mohutný hliníkový chladič a také modul se dvěma malými ventilátory. Ty mají hranu o velikosti 50 mm a při 3500 RPM vydávají hluk o intenzitě 21,8 dB. Samotné moduly využívají 8vrstvé PCB a jsou kompatibilní se specifikacemi pro DDR3-1600, 1333 a 1066 MHz. A-Data na ně poskytuje doživotní záruku.

 

Zdroj: TZ A-Data

z těchto informací je znát že za nedlouho budeme mít počítače nastartované tak rychle jako když zapínáme světlo a ktéto rychlosti dopomáhá také nová generace HDD a zvišující se rychlos a kapacita hard disků SSD a nově také technologii která urichluje tok elektrického proudu jak od zdroje tak v domě no v příštích asi 5 letech je na co se těšit !!!!! :rap2:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...