Jump to content

from xp to vista


Red beanie

Recommended Posts

Já souhlasím s bloodmanem. Ale ještě bych chtěl říct že je lepší počítač nezatěžovat. Každej Windows je stavěnej na to co unese a když mu tam něco přidáte tak se Windows zpomalí až o 60% Mám s tím zkušenost je to sice pěkný ale v počítači je nejlepší mít Modrou plochu na ploše jen Dokumenty Tento počítač Koš a Místni Sítě jinak všechno v dokumentech a rozhodně neměnit vzhled a dělat s tím takovýhle čáry. ;)

Link to comment
Share on other sites

toto jen změní vzhled jinak se nic nedeje jako ze by to menilo icony jen barvy takže nevim co tu zas děláte toto je jako kdyz si z stylu xp zmenis na klasicky styl je to stejne !!!a na plochu jen zástupce dukumenty a koš s tentopočítač a ostatni ve složkách v dokumentech !!! :rap2:

Link to comment
Share on other sites

OMFG chci říct když si zvolíš složitej styl jako třeba start kterej je průhlednej vypadá jako sklo. Nebo je to jako hladina vody apod. Tak to zatěžuje pc jak SVIN to máš to samý jak kdyby si dal na WEB obrázek v bmp kterj má 50 MB taky by to dlouho trvalo než by se to načetlo ale to zaleží zase na rychlosti internstu tak to myslíšm... Kapiš :);)

Link to comment
Share on other sites

vista vyzera velmi prekne ale ten jej vzlad je neprakticky a o jadre uz ani nehovorim.

 

Jn Visty jsou proste na pi** nejhorsi windowsi jaky kdy mohl nekdo udelat .. Muj nazor ...

Link to comment
Share on other sites

viděl jsem obrázky z beta verze fakt hustý s ještě ty programy které jsou jako placené antiviry atd tak budete platit za používání ne za ten produkt takže když budete na windows 7 hrát hru celý měsíc tak platíte za každý den třeba 0,5 kc atd windows 7 to mají hlídat !!!

Link to comment
Share on other sites

Jn společnost MICROSOFT má kolik miliard a na nás... na "chudých lidech" (metafora) si budou hrabat. Teď si vemte kolik jim to bude dělat za měsíc. Na planetě je 30 000 000 lidí a 12 000 000 z nich má počítač. 7 000 000 z nich bude mít Windows 7 a pokud se teda bude platit cca 0.5 k Kč tak je to jednoduche 7 000 000 x 0.5 = 3 500 000 Kč a to není málo. A tak je to jenom moje úvaha takže to může bejt o hodně vyšší. ;)

Link to comment
Share on other sites

ty příplatky se budou provádět podle kurzu eura a pokud nebudete mít internet proste si program koupíte a každý rok budete platit nějakou mzdu nevím ale má to být vše levnější a blu-ray !!!!

Link to comment
Share on other sites

ty máš notes s wifi ??? že furt seš u brna atd ty krávo ja když jsem jel do brna tk to nešlo asi 50 Km před brnem byla zvlněná silnice a já začal nadávat do zkurvysynů atd proč to nevifrézujou :d:lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...