Jump to content

TrickyTron

Uživatel
  • Příspěvků

    3
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Přišel jsem snad řešit tebe? Nepřišel. Psal jsem tu k celému tomuhle fóru, ne k tobě a takhle vystupuji všude, nemám potřebu dělat moudrého, možná tě to překvapí, ale žijeme v demokratickém státě kde je svoboda projevu, tak tohoto práva pouze využívám. Je mi jedno co jseš, a je mi jedno jakej máš koníček, jen jsem reagoval na tvojí větu, cituji - "Za svoji práci jsem toho už poznal hodně" - hledal jsem pouze nějakou tvou práci, na kterou odkazovalo tvoje portfolio, ačkoli odkaz nesl název "Tvorba elegantní a stylové grafiky. Veškeré reference najdete zde", tak jsem byl zklamán a našel jsem pouze květiny :-(. Představoval jsem si pod elegantní a stylovou grafikou něco jiného. Co se týče toho navážení, byla to pouze obrana před tím do čeho ses mě tu snažil natáhnout, nemám s tím člověkem absolutně nic společného, mé zkušenosti, práce, koníček ti může být a předpokládám že je někde. Jsem rád že se těšíš na reakci, já taky. A nic nevyndavám, stačí si přečíst po sobě, to, co jsi psal a pak ti bude hned jasné odkud jsem to "vyndal". A nic si o tobě nemyslím, je mi jedno to co umíš, ale opět zase vidím to jasnovidectví - "Přitom je předem jasné, že script toho vašeho systému je stažený", a už vůbec nepočítám to, že mě spojuješ s tím člověkem. To tvoje PS2 jsem moc nepobral, mohl by jsi se prosím rozepsat? Rád to s tebou proberu :-).
  2. Bohužel tě asi zklamu, ale kamarád pana [Non]฿art* nejsem, ale může to tak vypadat, vyvracet ti to nebudu. Nechápu co je na mém "bránění" ubohého, bráním ho snad? Nebráním, vyjadřuji se k situaci která tady na tomto fóru je. To je jaké má stránky je mi celkem jedno, stačí se kouknout na ty tvé. Layout poskládaný z tabulek? To se dělalo tak před 7 lety, ale nepřišel jsem se navážet do tebe, teď se pouze bráním protože opět nemáš ani páru o co jde, a mluvíš v množném číslě ("vy to tu nabízítě", "jste liní"). Zajímalo by mně co jsi za svojí práci poznal, když máš sotva 18 let, v portfoliu vyfocenou každou kytičku na zahrádce. Tobě snad 150 korun přijde málo? A teď se nebavím jestli je to za tohle nebo ne.
  3. Zaregistroval jsem se, abych reagoval na tohle téma. A musím říct že, jsem se takhle dlouho nepobavil, nemyslím jenom tohle téma, myslím každej xicht co tady je. Člověk tady nabídne peníze, aby si mohl někdo přivydělat, i kdyby to měla být částka jakkoli velká, tak stále jsou to peníze a například pro 12 - 14 letého člověka to peníze jsou. A místo toho aby jste nad tím mávli rukou a řekli si "tohle je málo, to mi za to nestojí", nebo "na to mu seru", tak radši napíšete nějakej zkurvenej komentář, kterej nemá žádnou hodnotu a akorát tu spamujete sračky. Místo toho můžete nabídnou cenu za kolik by jste to udělali (jako pár z vás udělalo), ale najde se tu pár s prominutím debílků, jako je například "Jakub Maršálek" (ano vím že je to moderátor a počítám s banem, ale co bych tady mezi těmahle tupcema dělal), nechápu jak tenhle člověk může mít post moderátora. Spíš by měl mít post jasnovidce, dokázal z této nabídky usoudit, že neumí HTML a snaží se mu slušně říct že kdyby nebyl deb*l tak si to udělá sám. Ano udělá, ale třeba má jinou práci, nebo se mu to vážně dělat nechce. A jestli je slušnej webdesignér, tak je pro něj 150,-Kč úplný ho*no, a proč myslíte že to dává sem? Protože je to tu plný dětí, který by si možná přivydělat chtěli, ale určitě to sem nedával aby pak čet tyhle sračky. Pak je tu další deb*l co podle jeho profilu bydlí v ServerHousingu a páteřní síti. To nemá ani smysl komentovat, to samý jako pan Maršálek, vystihující už je jenom ten objektiv na profilovce. Ano tohle je taky nesmyslnej komentář, ale ono se to tu už ztratí. Stejně to pan Maršálek smaže, takže to je jedno.
×
×
  • Create New...