Jump to content

cen

Uživatel
  • Příspěvků

    9
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Čau, scháním člověka který by mě udělal webdesign, nic těžkého pro člověka co už má pár zkušeností. Víc bych ukázal jen pro zájemce, za práci bych zaplatil pěnězmi cca 15 eur. Případě zájemce si mě přidejte na skype > cen7.50
  2. cen

    pomoc Editor..

    D4n09 > Pošli odkaz ,Riso135_ v tomhle editoru jdou odstranit objecty ?, a jsou tam balony a rúzné jiné věci ?.
  3. cen

    pomoc Editor..

    Zdravím, chtěl bych jsem se zeptat v jakém editoru mohu najít balony, odstranění objectů atd, popříklad kde to mohu stáhnout, předem díky
  4. Já živnost třeba mám, a myslíte si že každý ji má ?, věština lidí což je určitě víc jak 60 % nemá ani 18, tak snimi uzaviráte dohudu jak ?, jen dohodou ( smluvně ). Edit : Hl. admini. prosím o lock. Zájemce jsem našel.
  5. Om3n, jsem tu nový, ale nemusí to znamenat kdybych byl ''zloděj''. Já nikoho nenutím, jen nabízím přívidělek za vypracovaný mod. Jen mohu říci že jsem už tak obchodoval a bez problému.
  6. Jistě, je to těžký, ale věřím pevně že né poprvní se tak obchodovalo, když jsi vezmem tak pawner má pořád výhodu proti kupujícímu, jistě víte proč, je to proto že má mod pořád do té doby než mu dá domluvenou věc.
  7. Kdyby jsme se tu bavili o větší peněžní hodnotu udělal bych to hned, ale že jde o 500 kč + ?, uznáte mě za vhodné že tahle suma je v dnešní době nic, proto bez smluv a faktur.
  8. Čest, jak už vidíte v názvu, scháním pawnera který by mě napawnil mod, přesněji jednal by se o drift mod. Co za to ?, odměnou by byli samozřejmě peníze, kolik ?, jednalo by jse určitě o víc než je 500 kč, pak už by záležola na kvalitě, nebrání mě přidat za dobře odvedenou práci, to ale by se uvidělo na konci. Detaili co by tam mělo být prozradím vážným zájemcům na svém kontaktu který je cen7.50 . To asi zatím odemně vše.
×
×
  • Create New...