Jump to content

IV-MP

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. To se ale velmi pleteš on mě o nic nežádál jsem tu z vlastní iniciativy a ted desing se mi opravdu velmi líbí a na webu ho jeste nemám pouze z toho důvodu že není nakódovaný což by mělo být v sobotu . A už by se to tu mělo opravdu uzavřít . Tím hůře, že jsi tu z vlastní vůle. Protože pokud si toto dáš na web a budeš tím jakože zastupovat IV-MP.cz tak se za tebe můžeme jen stydět. Když se ti design nelíbí velmi rád tě na svém webu neuvidím.
  2. To se ale velmi pleteš on mě o nic nežádál jsem tu z vlastní iniciativy a ted desing se mi opravdu velmi líbí a na webu ho jeste nemám pouze z toho důvodu že není nakódovaný což by mělo být v sobotu . A už by se to tu mělo opravdu uzavřít . A víš co ? Je ti do toho tak akorát ůplný ho*no i kdbych si koupil doménu neutrion.eu tak stim nic neuděláš ...Končím sežerte se tu třeba....
  3. velmi bych ocenil, kdybs nešířil lži o sa-mp.cz. Sa-mp.cz se sa-mp.com podobá jedině doménou (že by tím, že se hra jmenuje sa-mp???). Žádná jiná podobnost neexistuje... příště prosím trošku slušnosti než začneš pomlouvat jiné weby... Nechtěl jsem Tě pomlouvat je jsem se bránil proti řečem na mou doménu . Tvou doménu jsem uvedl jako příklad . Tak jak říkáš že neexistuje podobnost mezi Tvou a .com tak neeistuje podobnost mezi iv mp a Tvou ovšem kromě podobného stylu domény .... Takže se omlouvám..
  4. Hlavne ze ty jsi inteligent ty hovado Hele nemam naladu hadat se s pubertakem tak si to tady uzij jo a nejak ti pribejvaj na googlu reference(negativní)a tvoje vyjadřování nemá s ipadem nic společnýho...
  5. A pak kdo tu komu nadává .Jinak na to že jsi "Majitel" Firmy a fora mas docela zajímavý vystupování ,,,,,Stim to asi daleko nedotahnes no nic musim jit neco delat uz se ti tu smejem docela dlouho musíme taky něco dělat všichni holt nedostaneme vše zadarmo jako jiní lidé .
  6. No zrovna ty mi neco povidej o decku .. BTW kde sem ti nadaval ? Nevsiml sem si ? O serovi zemekoule tady taky nikdo nemluvil ja se jen vyjadril k tomu ze tady buzerujete lidi akorat rejpat umis ale od tebe sem nic nevidel ze by si udelal nejakej webdesign ... PS .Neni jo ? Tak to mas asi stary informace mladej .....Podivna shoda subdomen ze forum.sa-mp.com >> forum.sa-mp.cz ale to neni kopie podivna shoda zamereni ze ? Jo pravda sa-mp.cz a com neni mozna kopie protoze Siedler na hlavne web nesere jako na .com to je tak jedinej rozdil ze to ma propracovanejsi jinak je to to same . Postourejsi EGO a dej mi ban udělá ti to radost ....I kdyz na me to nejak zvlast neplati ....
  7. Ani ne tak kuli tomu jako protoze jsem zde skoncil a nechal si puvodni ucet zrusit ale nedalo mi neozvat se.... PS. Neni kopie ? Si me rozesmal hele .... Mimochodem si strašnej king ze se umis podvat na whois a vyhled si stejny ip na foru fakt machr :rap:
  8. Dobry den webdesign jsem si od Barta obědnal já na základě několik jeho referencí a dřívější spolupráce . Tento design pokud vím dělal něco kolem dvou dní a já jsem s jeho prací naprosto spokojen. K tomu jak zde někdo se snazil být vtipný výrokem že přý se snažím kopírovat sa-mp.cz tak asi neozná rozdíl mezi gta sa a gta iv (léčit se u doktora přes oči) mimo jiné sa-mp.cz je kopie sa-mp.com (dokonce stejná doména mimo národnostní). Ano mám podobný styl domény Vadí ? POSER SE. I kdybych si šel koupit jakoukoli doménu tak do toho jaká to je nikomu a už vůbec né někomu z nějakého fora není ale absolutně vůbec nic. Míru zdar soudruzi. (Ano jsem komunista).
×
×
  • Create New...