Jump to content

KlapoS

Uživatel
  • Příspěvků

    3
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Nemáš začo som rád že som ti mohol pomôcť ale mám fakt díky a ještě jsem se chtěl zeptat ..ten android 2.3.5 má ten multitouch?? díkyyy :mrgreen:
  2. Děkuji moc za pomoc "cheers" už mi to funguje.. tak do týdne zkusím znovu udělat ten systém na androida 2.3.5 ..to by už mohlo jít když mám mobil čistý jako bych ho koupil dnes ..
  3. ahoj ahoj. jsem looser, který se řídil podle vašeho návodu a nějak se mi to nepovedlo. Potřeboval bych nějakou radu jak z toho ven :thumbdown: u videa jsem došel k času 12:14 jak sem měl restartovat mobil. a poté zapnout a mačkat tlačítko zpět, ať mi najede ta tabulka..bohužel mi nenajela a ani systém..píše mi to že mi Omlouváme se aplikace lancherPro (proces android.process.acore) byla neočekávaně ukončena. zkuste to znovu --a je tam tlačítko ukončit..a to samé mi píše snad u všech aplikací a nedostanu se absolutně k ničemu a ani přes usb na sd kartu.. určitě je problém v tom, že jsem nedávno si dělal androida z 2.1 na 2.2 ale nešlo se mi připojit na wifi síť kterou jsem si vytvořil u mě na notebooku. a někde jsem se dočetl že to umí až android 2.3 a vyšší .. tak jsem to zkusil podle vašeho návodu ale asi sem už měl hodně věcí z minulé instalace na kartě že se mi to nepřepsalo nebo já nevím. .. potřebuji poradit jak z toho ven nebo co mám dělat aby mi telefon fungoval.
×
×
  • Create New...