Jump to content

Beluomo Studio

Uživatel
  • Příspěvků

    5
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Na první práci podle mě pěkné.V GIMPU jsem nikdy neuměl . Jinak ještě děkuju za odkaz na stránku kde se budu moc učit Webdesign . EDIT : Dělej jednu práci delší čas a dej si na nic více práce .
  2. Ok děkuju . Jeden mi s tim pomohl a dělal to manuálně,ale taky bych se chtěl samozřejmě naučit sám php a né někoho prosit . Edit : Nevim,já sem fakt začátečník tak sem to nějak nenašel no. Když by někdo byl ochotnej udělat podrobnej návod na instalaci php fusion manuálně, tak klindě bych udělal i nějaké logo. .
  3. Dobrý den,no spíše dobrý večer. Potřeboval bych radu. Když jsi na www.endora.cz založim vlastní stránkou s doménou to mi šlo a pak se to aktivuje,ale ted je ten zásadní problém nainstaluju PHP Fusion automaticky jedním klikem a poté kromě mě nejde nikomu se zaregistrovat- sice se zaregistrují,ale pak když přijde dotyčnému e-mail na aktivaci účtu,tak ho to odešlě někam s odpuštěním "do prdele" . Prosil bych nějakej návod na instalaci php fusion -manuálně. Ještě začínám s php teprv se začínám učit,poprosil bych tím pádem trošku podrobněji. Děkuju za předešlé odpovědi. Zatim Čauko .
×
×
  • Create New...