Jump to content

odix

Uživatel
  • Příspěvků

    15
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Tak vysledek nasledujici rychlost zhruba o chlup rychlejsi. Lista stejny problem zpet se ji proste nece. Instalace z neznamych zdroju uz jdou bohuzel speedx3d stale nechce zobrazit prostredi ale verze z marketu funguje bez problemu. A nevim proc ale nastaveni spodni listy po uzamknuti/odemknuti se samo nastavi na defaloutni stav. Ach jo asi mi neni tato rom souzena "scratch" Ma trpelivost dosla vracim se k samotnemu floyo
  2. pozde, uz sem to prohnal seusem a makam na tom od znova
  3. wipe cache a data? nevim co tim mas na mysli, ale zkusim to znova (3pokus). Tentokrat kompletni format sdcard.
  4. Pardon napsal jsem to ponekud neomalene. 1 proc mi nejdou hry ktere si nainstaluji jinak nez z marketu? A speedx3d mi nejde ani z marketu 2 hlavni lista, nevim kolikrat jakoby sem se na ni netrefil, ale to je hloupost 3 celkovy chod mi prijde ponekud pomalejsi ale ne az tak jako zakladni verze 4 velka pochvala baterie vydrzi vskutku dlouho a to podstatne. 2a3 bod by mozna vyresil ten overlock, ale pockam az se ti vrati mob. z reklamace. Jen nevim co s bodem 1 kde by mohla byt chyba?
  5. je to divny ale me nejdou gamesy z neznamych zdroju a sem tam i z marketu př.Speedx3d se mi nechce ukazat pozadi. A hlavni liste se nejak moc nechce zpet nahoru, kolikrat az treba na potreti jinak skoro nereaguje. U floya 0.30 0.25 0.20 lista beha paradne. A prijde mi ze neni az az tak rychla, samotny floya mi behaj rychleji, ale baterka mi s timto cm7 vydrzi cca5-6dni coz je bezkonkurencni. Da se stim neco delat.
  6. nevim jestli je to ten samej jako mam nainstalovanej, ale snad http://www.ulozto.cz/9469851/update-ser ... 1-6-12-exe anebo http://www.ulozto.cz/9652186/seus-rar
  7. to mi taky napsal ale i presto preinstalovat to jde, akorat ztrata dat je stim spojena.
  8. Program obnovy zvany SEUS asi znas, ten uz me nejednou zachranil. A ze to vypadalo dost blede
  9. Prosim, prosim, prosim hod mi ho sem+mensi manual. Jeste dodam tahle ROM je opravdu paradni necekal jsem, ze mi baterka vydrzela cca6 dni.
  10. ? Sem to spatne napsal, mel jsem na mysli "tak šup" jako abys mi hodil mensi manual Yamaho rekl chyb, ze tobe by stacil jen rot s nejakou jinou nez origo ROM uz to je opravdu odost hbitejsi.
  11. jj uz sem ho tam nasel, ale bohuzel jsem nikde na netu poradne nevycetl jak to nabombit na 768mhz. nasel sem nejakej navod na 710ktery mi stejne nesel a ve finale ctu ze je to stejne nestabilni, a ze optimal = 768. Jedinej navod dobrej sem nasel http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1020313 bohuzel moje anglictina stoji za prd. Nemas nejakej dobrej typ na to? PS nechtel sem zakladat new topic
  12. Taky posilam podekovani, a rovnes velkyho prosika o dualtoch a kdyby se ti chtelo, nejakej overlock by nebyl spatnej, kdyz na tom rozjedes PSPčko tak s floyo 0.30 to bylo pomerne liny. A uplne nejvic by stacil i nejakej odkaz na navigaci puvodne sem fachal s cracklim navigonem. jinak 9,8/10 "cheers"
×
×
  • Create New...