Jump to content

DeaDsQuaD-LiFe

Uživatel
  • Příspěvků

    15
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Laces, Cyber Ghost mám, ale způsobuje lagy ve hře. QWER-e díky moc. Asi jsem se rozhodl pro UPC. Díky moc všem za tipy.
  2. Torrent, přesně tohle potřebuji. a iFailGamer, správně !
  3. Čůs, potřebuji dynamickou IP, tak jsem zavolal poskytovateli a ten mi řekl že dynamickou IP neposkytuje. Dále jsem chtěl přejít k o2, ale co jsem četl od lidí, že o2 mění IP tak 3-krát za rok. Potřebuji poradit nějakého dobrého poskytovatele.
  4. Zdravím, hledám profesionálního pawnera na vytvoření SAMP módu, mód je Clan war a Training, jako odměnu nabízím SMS-ky v hodnotě 500kč ! Můj skype = deadsquad.life
  5. Zdravím, hledám někoho kdo by mi vytvořil Clan War / Training SAMP mód, na podrobnostech a na odměně se domluvíme. Skype = deadsquad.life Email = [email protected] Pište sem ! EDITED = ODMĚNA V SMS!
  6. Díky, oba dva si mě přidejte na skype, můj skype je = deadsquad.life
  7. Mám svůj clan, ..owA], www.owa.hys.cz
  8. Zdravím vás, rád bych našel někoho kdo by mi udělal logo a header pro můj klan.
  9. Konečně se našel někdo rozumný, děkuji ti moc. =]
  10. Jéééj, děti, vzpamatujte se, co ste kdy udělaly VY? můžete mi bud pomoct nebo sem radši vůbec nepsat... PROSÍM O NORMÁLNÍ KOMENTY NA MOU OTÁZKU, VAŠE TRAPNÉ CHVILKY SI NECHTE NA DOMA, TOTO ČÍST NEHODLÁM.
  11. Neudělám stejnou, chci tady tuto.
  12. Zdravím, chtěl by jsem mít tento vzhled na svém webu, problém je že ho nikde nemůžu sehnat, a mám jen pár informací, snad to bude stačit. [iNFO] 1.Tento vzhled měl dříve clan RaS (Respect and Skillers) bohužel už ho taky nemají jelikož se porušily autorská práva nebo co. 2.Zde sem alespoň vyfotil obrázek. 3.Na spodu bylo napsáno: Desing & Code by niXe nebo niKe (nevím). Jako odměnu nabízím kredit na http://www.xEl.cz nebo SMS do 100 Kč.
×
×
  • Create New...