Jump to content

Vlada-G

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Vlada-G

  • Narozeniny 07/08/1979
  1. Čau chlapy,jak se vám jeví tato apps?(History Eraser) :)Nevím jestli je tato apps dobrá,zatím jí zkouším.Máte sní někdo zkušenost?
  2. Umě na X8 wifi ok.Takto to má fungovat pokud postupujete podle návodu od paulie2907. :opera: http://www.youtube.com/watch?v=_5wGQPF8f-Y
  3. jojo přez google prekladac. pošlu ti to normalně.Odkaz na tento web.To prvni je reset v mobilu pžez nastaveni,to znáš. http://www.knowyourcell.com/sony-ericss ... ia_x8.html
  4. no nwm ja jsem i to skusel na free wifi tam kde mi drive sla a tedka nejde tak nwm no
  5. Pokud se mu nepřipoji ani na Fri sit kde jsou MAC zakazáne tak toje blbost,tomu to musi jit. Ja mám MAC zakázané tak to jde ok.Pokud je Povolim tak je jasne že musim do AP MAC přistroje zadat,jink se nepřipoji.
  6. no nwm ja jsem i to skusel na free wifi tam kde mi drive sla a tedka nejde tak nwm no No tak to teda nevím,jak jinak ti poradit,ja se připojim na wifi kde koli si vspomenu.Ted tam máš njake site přidané v seznamu sití?skus je vymazat a připojit se jen na jednu.Jednou mě to udělalo zradu,měl sem tam sitě ktere hledal ktere nejsou v dozahu. A po odstranění mě pak funkovalo vše.Pokud to nepomuže skus hard reset.Pokud jsi udělal špatně FLASH.tak ti tam mohlo neco zustat po starem androidu,pak se to hádá.
  7. Správa pro luke1133: Mě jde vše ok i wifi,to budeš mít usebe na ap nějakou zradu.Na moje AP to frči ok.Já jsem spokojen stimto androidem.Žadnou chybu sem zatim nenašel,a to sem ho uš proles celej. Prostě gut. :thumbup:
  8. Perfekní android nemá chybu.Ale mrzí mě navigace navigon,nejde spostit,piše chybu při spuštění,nevite co stím dik za radu.
×
×
  • Create New...