Jump to content

triplkrypl

Uživatel
  • Příspěvků

    6
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Dobrej všichni, rád bych se ospravedlnil, jak mě tu lidi označovali za kopíráka. Tet jsem se po delší době podíval a stáhli jsem si schválně mod svět motorů, kde říkají, že jsme ho zkopíroval. Abych vše uved na pravou víru, ten mod svět motorů je zkopírovaná moje práce. Protože já zveřejňuji svojí práci na svým webu a zde dávám k dispozici i soubor PWN, někdo si to stáhnoul a jediné co udělal tak změnil název módu, pokud mi někdo nevěří, tak zde jsou důkazy. Stáhněte si svět motorů na tomto odkazu: svet-motor-t19896.html?hilit=svetm 1. V módě nezměnily jméno autora, najdete ho na těchto řádcích kódu: 5397 a 2000. Toto jméno Vojtěch Brožek je moje skutečné jméno. A na fórku uvádějí přezdívku autora: Sedlo16, což je asi ten co to ukradl. 2. V kóde existuje funkce která má jméno: triplkrypl je na řádku: 1981 Což jak vidíte je moje přezdívka. V kódě není žádná zmínka o uživateli: Sedlo16, což je domjívaný autor světa motorů. Svět motorů není nic jiného než zastaralá verze módu závody+doprava. Dříve jsem dával lidem na webu PWN, ale odedneška stím končím, PWN jsem dával aby jsi ho někdo mohl upravit podle svých představ, ale na webu jsem napsal at nikdo nemění jméno autora, sice v kódu změněné není, ale zde na webu psali, autora někoho jiného. Takže jakoby změnily. Je pravda, že nezjistím kdo je: Sedlo16, takže ten je určite v klidu. Ale kdyby sedalo zjistit kdo to udělal tak mi věřte, že by skončil mojí vinnou v nemocnici a toto myslím vážně.
  2. Jo ještě chci odpovědět, že mod už je par let dokončený, jen na něm pořád pracuji a sem tam vylepšuji něco nového, takže dokončený nebude asi nikdy, tohle je můj dlouhodobý projekt.
  3. No co se týče urážky tak to že tady tvrdíš, že jsi mě neurazil tak záleží na úhlu pohledu. To že říkáš, že kopíruji mě velice uráží. Ještě jednou tvrdím, že jsem nic nikdy neskopčil. Nemám náladu se tady hádat s 16 letým děckem, které se tady pořád jenom ptá a nedokáže si najít chybu sám. Omlouvám se všem co jsi to tady přečtou, ale já už mám fakt takovýhle lidí po krk,co si neváží práce zkušenějšího a řvou že jenom kopíruji a přitom o mojí práci nic nevědí. Takže na tomhle foru hned končím a už mě tu neuvidíte. Moudřejší ustoupí.
  4. Tak co se týče kopírování, nikdy jsem nic nekopíroval, je vidět že mě neznáš a jen tady něco meleš o kopírování. Všechny kody jsem si vymyslel a napsal sám bez jaké koly pomoci. A co tady píšeš o kopírování světa motorů, tak to ani neznám a nevím o co jde ten nápad mě napadnul nezávisle, protože mi docházeli map ikony. Dále nápad s tímle modem mě napadnu dávno před tím než jsem poznal server convoj trucking, tento server znám a je to dobrý server. Musím přiznat, že pár věcmi jsem se inspiroval, ale tyhle věci jsou už téměř všude a sytém zásilek je úplně odlišný od convoj trucking. Takže koukám, na tohle forko jsem se registrovat neměl, když jsou tady lidi co hned urážej, že je to celí kopie. Existuje spousta modů co se opičej po realný zemi a podobně tak si kritizuj tam.
  5. Díky za objektivní názor, co se týče vzhledu tak trochu vím, že je více pod průměr, jenže já jsem spíše programátor než grafik, tak mi to navrhování moc nejde. Jo a ještě by mě zajímalo, jak jsi mluvil o tom že někdo něco může smazat, tak by mě zajímalo co přesně, protože mi to trochu nedošlo.
  6. Web modu - zde se dovíte novinky ohledně modu. Závody + doprava: Na tomto modu pracuji, už asi 4 roky s velkými přestávkami. Základem hry je rozvážení různých nákladů a poté začali přibývat různé věci. Systém rozvážení nákladů je inspirovaný hrou 18 wheels of steels acros america. Věci co jsou hotovy: Sytém rozvážení nákladů s výpočtem poškození nákladu. Závody rozmístěny po celém San Andreas, u každého závodu se měří čas a poté se porovnává s rekordem tratě (rekordy tratí se dají umístit na web díky html generátoru). Povolání: Trucker - rozváží náklad. Zaměstnanec MHD - jezdí po zadaných trasách a rozváží jiné hráče. Policista - zatýká hledané hráče, vybírá pokuty za přestupky, převáží hráče z vazby do vězení, hlídá vězení. Vytvořeno vězení v Las Venturas a vězeňský sytém (vrahové jsou umisťováni do vězení). Sytém přestupků - přestupek za rychlost, zastavení na zastávce mhd a za troubení blízko nemocnice. Systém domů, kde u každého domu je parkoviště kam si hráči mohou ukládat upravené vozidla. Vlastní admin sytém se 2lv a RCON. BETA verze drift systému, každý drift se oboduje drift body, podle uhlu driftu a rychlosti vozidla. Na mapě je vytvořeno několik detailně zpracovaných částečných uzavírek, které se náhodně mění. Věci co se chystají dlouho do budoucna: Vylepšení vězeňského sytému, útěk z vězení a mini hry ve vězení, aby se vězni nenudili a z vězení se doslova vybojovali ven. Vytvoření nějakého malého ostrova, kde by se konala nějaká malá akce např.: DM nebo TDM. Vytvoření autoškoly na všechny druhy řidičáků.
×
×
  • Create New...