Jump to content

_-S-_

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Na obrázku žádný error nevidím Taky že neuvidíš ale stahl jsem ten crack co je tadý psáno a dal jsem ho tam je na tom screentu 1-crack.. v pravo vrohu... dolé.. a nejde to..
  2. Díky,no ale vždy když tam zadám ten cd-klíč tak mi napíše že je valiteb nebo něco takeho -- pon 25. črc 2011 19:39:40 -- Díky za radu ale vůbec to tam není,Ale vymazal jsem úplně celou hru!! Zkus tento crack ... http://pc-cod.webgarden.cz/file/9605919 A musíš tam hodit cd klíč ... TDX2-KGYT-YD44-DPWK-1ECD Zkus to a uvidíš EDIT: Crack pro hraní online nepotřebuješ ... potřebuješ akorát CD - Klíč Podruhé Díky za radu (nedaval jsem crack zkoušel jsem multi na GPčku) ale pořad to nejde (( teď to zkusím cracknout ale pochybuji -- pon 25. črc 2011 19:41:41 -- omlouvám se že to píšu takhlé jednotně,a ne do jednoho a takhlé to vypadá s crackem : http://imageshack.us/photo/my-images/691/erroremf.jpg/ -- pon 25. črc 2011 19:42:58 -- a nejde to...napadlo mě to zpustit přes daemon tools.. ale neni to jak tam pustit.. zkusim to co jsem stahl.. ale nevím.Nejde to ani přes Daemona!
  3. Ano jak budeš zapínat PC! nebo notes.. měj oči napozoru píše to tam )
  4. Toto ani neskadej.. vůbec celkově šrot a ze dvou dílu nic neposkadáš.. chybí ti HDD,RAM,Grafarna,Zdroj a skříň,janě mužeš to už mít ale když už skaldam něco nového tak pořádného.JO a když nevíš jak co kde kam patři co podporuje a co nepodporuje tak to nech na nějakým zkušenějším.. Procesor ti esedné jen tak do všdch zakladních desek.. a na víc ramky ti taky nemusí podporovát pravě ta zakladka.. ani grafickou kartu.
  5. Díky za radu ale vůbec to tam není,Ale vymazal jsem úplně celou hru!!
  6. a nemáš nějaký URL na dobrý Crack?
  7. JE to zajimavé zkus hru reinstalovat sehant si nato všelijaké upravy atd... když tak možná to bude windowsem jestli mas Vistu bebo 7 tak se ti to bude lagovat pořad..
  8. Ahoj lidí,jsem tady nový,ale tuto stranku znám od brachy (Cashis nebo tak nějak). Aleto není duležíte proč jsem sem příšel je Call of Duty 1 Po dlouhé době co jsem stahoval CoD1 jsem se ji snažil na isntalovat.. ale pořad nic až jeden navod na internetu mi to pomohl vyřešit hra je stáhla a nainstalovaná,ale je problém nejde ji cracknout nejde ji zapnout nejde nic... když v Power Iso zadam CD1 tak mi to najede a když tam singl player tak mi to hodí chybu že nemám CD v dvd romce.. atd..(jak jsem psal nejde to cracknout).Tak jsem zkusil variantu Gamepark.cz stahl jsem si klienta registroval se a šel to zkusit.. hm nejede.. napíše mi že mám špatný Cd Key(na gameparku to je netřeba né přece? ) a když chci spustit localní server napíše mi error s nějakým klientem.. nebo co Pls lidi jsem amater pomužete mi? co s tím? -- pon 25. črc 2011 12:53:32 -- Screeny spouštění .exe http://imageshack.us/photo/my-images/685/error1rx.jpg/ Krekovaní http://imageshack.us/photo/my-images/827/error2b.jpg/ GP klient http://imageshack.us/photo/my-images/197/error3z.jpg/ Local server http://imageshack.us/photo/my-images/856/error4a.jpg/
×
×
  • Create New...