Jump to content

Matthias

Uživatel
  • Příspěvků

    12
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Matthias

    pomoc Restart

    Jo vše tam mám je mi to hodně divný nikdy mi to nedělalo
  2. Matthias

    pomoc Restart

    Ahoj , chtěl bych poradit. Mám svůj server a vlastní mod, když udělám v pawnu změny a uložim to, server restartuju v pipni a znova nahodim v putty v modu se mi udělané změny neobjeví mluvím těd o objektech, které jsem přidal a v modu se mi naukazujou. Nevím čím by to mohlo být.
  3. Jo už to mám měl jsem to prohozený slepej jak patrona už to jde i v modu
  4. Jo už to mám měl jsem to prohozený slepej jak patrona už to jde i v modu
  5. já snim taky nedělám a proto se ptám:) Kdo tomu rozumí ?? error 033: array must be indexed (variable "-unknown-") error 033: array must be indexed (variable "-unknown-")
  6. já snim taky nedělám a proto se ptám:) Kdo tomu rozumí ?? error 033: array must be indexed (variable "-unknown-") error 033: array must be indexed (variable "-unknown-")
  7. Pořád mi házíí erory: error 017: undefined symbol "dcmd_login" error 017: undefined symbol "dcmd_register" Ví někdo??
  8. Pořád mi házíí erory: error 017: undefined symbol "dcmd_login" error 017: undefined symbol "dcmd_register" Ví někdo??
  9. Lidi prosim vás kdokoliv bude chtít dělat mod, tak to nazývejte jinak než realný-ná-né. Těchle reálných modu je až moc nemyslíš.
  10. Lidi prosim vás kdokoliv bude chtít dělat mod, tak to nazývejte jinak než realný-ná-né. Těchle reálných modu je až moc nemyslíš.
×
×
  • Create New...