Jump to content

ExISTOr

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About ExISTOr

  • Narozeniny 06/13/1991
  1. Ten kód funguje, zkusil jsem to na jiném textu. Já se jen ptám, jestli se dá blokovat RCON příkaz, tak co tady píšeš jak dement uplně z cesty? Jsi taky tak blbý jak oni?
  2. To co chci, jsem tu psal aspoň 3x. Takže nepiš o retardaci.
  3. Asi nevíš že i pro 0.3c je konzole co?
  4. Nemám rád OMG. Zkusi ljsi to ty když jsi tak přesvědčený? Já potřebuju ty příkazy zakázat i v konzoli a ne jen ve hře chápeš to? A navíc to nefunguje. Víš co to je RCON příkaz? Děláš ze sebe idiota, raději nepiš. Všichni tady jsou divní. Odpovědi se asi nedočkám, tak vás seru vy dementi.
  5. Nepochopil jsi že mi to nejde? Nejde mi ani můj, ani jeho kód. Přečti si vše když už odepisuješ.
  6. A já si bláhově myslel, že stačí když je napsáno pod názvem topicu V sekci HELP... Poradíš nebo budeš bezvýznamně spamovat? Ještě jednou: Dá se blokovat některé RCON příkazy? Pokud ano, tak jak? Pokud ne, napište to rovnou bez těch keců kolem toho, já na to nejsem zvědavý. Pro booble1428: Můj kód vlastně ani řešit nemusíš, kód mi jde ale blokování nejde. A navíc pokud umíš pawno, chybu najdeš i tak. Takže si nehrej na velkého pawnera nebo ti dám lekci z herního života.
  7. Já kopírovat nepotřebuji ty lofasi booble1428 nebo jak si říkáš. Starej se o svůj trapně zabugovaný mód a do pawnerů se neser. Pro Barta Simpsona: špatný název topicu? Myslíš? Ptám se Hm hm zlý nazov topicu! ... Spamere... QWER tak to vyzkoušej, u mě to nejede.
  8. Zdar všichni. Dnes jsem začal nový AdminScript a anticheat pro jednoho známého k němu do módu a on potřebuje zakázat pár příkazů (dejme tomu 5). Načtu si je ze souboru pomocí vlastní funkce (ne dini ani podobné obdoby s jeblým otvíráním pro každou relaci) a mám je uložené v array (new BadRconCMD[5]. Pro ozkoušení jsem si je printnul a v proměnné se nacházejí. Pak jsem napsal tento kód: public OnRconCommand(cmd[]) { new str[128]; for(new i=0;i<5;i++) { if(!strcmp(cmd,BadRconCMD[i],true,strlen(BadRconCMD[i]))==0) { format(str,sizeof(str),"%s ( %s ).",BadRconCMDsMSG,cmd); print(str); for(new a=0;a { if(IsPlayerConnected(a) && IsPlayerAdmin(a)){SCM(a,bila,str);} } return 0; } } return 1; } Jenže ono to ten příkaz prostě nezakáže. A tak se ptám: Je možno zakázat RCON příkazy jako jsou například exit, gmx, unloadfs/loadfs,mapname,hostname? Díky. //ffredyk: Upraven název topicu
×
×
  • Create New...