Jump to content

Nylezful

Uživatel
  • Příspěvků

    21
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Pomohl jste mi možná více, než si uvědomujete. Pomohl jste mi (trochu tedy) objasnit, kde by mohla být chyba, za což Vám patří mnohocenné díky. I ostatním děkuji, co mi radili, i napříč tomu, že jsem problém nevyřešil. Pravděpodobně zavěsím kolík s natáčením na pár dní za vrata stodoly, protože bez CamHacku videa vypadají jako nemastný a neslaný hamburger z fast foodu, do té doby, než nepřeinstaluji Windows. Děkuji, omlouvám se a přeji příjemné prožití letních prázdnin. Já mám práci, čili tento smajlík se zámkem mého problému přijde vhod.
  2. Nevadí. Samozřejmě poděkování je na místě.
  3. Jiná varianta, než přeinstalování Windowsu by nebyla? Momentálně mám problém shánět někde instalační dvd s Windowsem.
  4. Nějak jsem nepobral Vaší odpověď. Reinstalací v mém počítači GTA San Andreas proběhlo již několikrát, snad všemi možnými způsoby.
  5. Zkoušel jsem reinstalaci CamHacku. Dokonce jsem zkoušel starší verze programu, ale bezvýsledně, avšak tím jiným programem na natáčení z hry GTA San Andreas jsem myslel jiný free look, pokud by byl k dostání. Bez plné verze Frapse bych se samozřejmě neobešel. Zdá se, že je problém někde v počítači. Kde? Toť otázka. A prosím, nedoporučujte mi reinstalaci Windowsu, nemůžu si ho totiž dovolit z důvodu vedení důležitých dat do práce, o které bych nerad přišel. Jinak bych Vám chtěl poděkovat za rady a tipy přičemž bych se také chtěl omluvit, že Vás takto stále oxiduji otázkami, ale nepřišel bych s tím, pokud bych nebyl v tzv. slepé uličce.
  6. GTA San Andreas mám originál. Zkusil jsem podle Tvé rady metodu - stáhnout a nainstalovat. Ale bezvýsledně. Už si opravdu nejsem vědom, kde je chyba. Když je potřeba vložit nějaký model do hry, tak si ho samozřejmě vložím, natočím a ihned odinstaluji. Když třeba špatně vložím modifikaci, tak se mi objeví ta samá hláška s tím, že po reinstalaci jde vše zas jak má.
  7. Několikrát. Dokonce jsem stahoval starší verze, ale bez výsledku. Problém přetrvává. V GTA San Andreas nemám absolutně žádné modifikace, modely ani cheaty, bože můj, ještě to tak.
  8. Dobrý den. Potřeboval bych od Vás pomoc v řešení následujícího chybového hlášení při zapínání CamHacku verze 1.5. Do nynějška mi CamHack této, i předešlých verzí, fungoval bez problému. Právě před chvilkou mi vypověděl svou službu. Nejsem si absolutně vědom toho, že bych mazal něco z počítače. Můj operační systém je Windows XP, pokud je to důležité vědět pro řešení mého problému. Kdyby mi hra nepadala ihned po zapnutí (*) (taktéž jsem zkoušel přenastavit si ovládání na jinou klávesu, ale bezvýznamně) ale dejme tomu po několika hodinách, nevadilo by mi to, ale takto. Nevím nevím, s tím se pracovat nedá. Jestliže neznáte odpověď na můj problém, mohli byste mi doporučit nějaký jiný program na natáčení z hry GTA San Andreas MultiPlayer? Byl bych Vám nekonečně zavázán, jelikož výše uvedený problém se neděje poprvé. V předešlých situacích jsem obnovil systém do původního stavu, kdy mi CamHack fungoval bez problému. Ale pro počítač není určitě zdraví jej stále obnovovat a drancovat mu paměť. Proto se obracím na Vás, jakožto zkušené fórum, které by mi mohlo poradit. Předem Vám děkuji za pomoc, a přeji příjemný zbytek dne. S pozdravem Nylezful. Cituji:
×
×
  • Create New...