Jump to content

eMax

Uživatel
  • Příspěvků

    20
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. eMax

    eHost

    já si nic nemyslím ja nejsem nějáky který si o sobě mislí že je 1 a všichni 0 takže to opravdu nejsem "nene" -- ned 01. kvě 2011 15:29:03 -- já si nic nemyslím ja nejsem nějáky který si o sobě myslí že je 1 a všichni 0 takže to opravdu nejsem "nene"
  2. eMax

    eHost

    to jsem se učil dávno xD o 2 světové což ty ses ještě asi neučil :prdel: Kolik ti teda je? Že si žil v 2. světové? haha vtipné ja jsem tam nežil ale učil nauč se číst a nebo si kup bríle -- ned 01. kvě 2011 15:26:35 -- QWER nepoučuj :roll:
  3. eMax

    eHost

    to jsem se učil dávno xD o 2 světové což ty ses ještě asi neučil :prdel:
  4. eMax

    eHost

    Lol ja viem iba buzerovať ? To kde si nabral ? Máš (vraj) 21 a chováš sa ako 10 ročný k***t ktorý prešiel na druhý stupeň lolo... ty máš co mluvit ty se chováš jako 5 leté děcko jo nbral jsem to na [Censored by Marwin37] :prdel:
  5. eMax

    eHost

    to jó no máš pravdu
  6. eMax

    eHost

    Já zmiňoval, že se vyučuji zedníkem? Pokud vím, tak jsem mluvil o tobě. vždit ríkam podle sebe soudim tebe xD
  7. eMax

    eHost

    haha já sem vystudoval ekonomku takže papa zedníku Roni . Všichni míjí pravdu že na pawno.cz neseženu nic jiného než buzeranty typu QWER a spol -- ned 01. kvě 2011 15:07:55 -- kteří umí nic jiného než bu****vat
  8. eMax

    eHost

    jn ale já píši nepravopisně no á nejsem šprt! "lol"
  9. eMax

    eHost

    jak to můžeš vědět neznáš mě ani sotva 5 min a už víš jakí mam intelektual ty si vědma vole xD
  10. eMax

    eHost

    hahaha tak jsme se zasmáli Já teda určitě, ale nevím jak ty já taky protože 17 a 21 let je 4 roký rozdíl :rap: :prdel:
  11. eMax

    eHost

    hahaha tak jsme se zasmáli
  12. eMax

    eHost

    Mě se líbí jak se furt vytahuje, že mu je 21 já se nevytahuju jen říkám panu Bloodmanovi že mi je více než jemu a prosil bych si uctu ke starším
  13. eMax

    eHost

    komu říkáš děcko podle sebe soudim tebe ty 16 letý smrade mě je 21 takže si pořadně na**r :prdel: ja si umim udělat vlastní adminku ale nedávám ji na ehost protože jí chranim před takovíma jako jsi ty! Hacker samí hacker Bloodmane ty už maš zaděláno na problémy s ATomasem za hacknutí Reálné Země takže si dávej pozor ATomas na tebe podal trestní oznámení četl jsem to na jednom fóru :arrow:
  14. eMax

    eHost

    hahaha ja mam vlastni tabulky udelane uplne sam :prdel: Prosimte nedelej nebo ti to hacknu... A pouzivat tak trapnu adminku na hosting? no to je potom vidiet aj na tej kvalite. hm skus to a budes u soudu :prdel: urcite neskonci jako GShost.eu protoze ja nejsem ten kdo se o to nestara! A ta GShostka je derovata jako mrcha takze papa Bloodmane!
×
×
  • Create New...