Jump to content

jurajz11

Uživatel
  • Příspěvků

    23
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. TommyDesign... Načo by som klamal? Aký to má význam? Ale buď, nebudem sa hádať. Neveríte mi? Tak mi neverte, ja si myslím svoje. Hou!
  2. IngnitionCZ: Tu máš ten wall... dúfam, že vás už presvedčím....
  3. Jo nevěřím ti. V tom .psd jsou využité věci, které umí udělat ten, kdo se už v PS nějakým způsobem vyzná. A člověk, který se v tomhle smyslu už vyzná tak by v životě neudělal webdesign s tabulkama jako jsi udělal ty. To je hroznej rozdíl a prostě mě to nepřesvěčilo. A pokud jsi to udělal, tak ti říkám - vyser se na webdesign protože ti absolutně nejde. Ale prostě nechce se mi tomu věřit a jestli máš odvahu dokázat svoji nevinnu, tak mi udělej na podobný způsob kde bude hra DiRT 2 a DiRT 3. Hodně štěstí. Ingnition .. oká... budeš to mať! ... dúfam, že vás už presvedčím..
  4. však ani neriešim.. ale sere ma to, keď dačo urobím a niektorí čo si myslia, že sú "páni" povedia, že som to stiahol... čo by ste na to povedali, kebyže urobíte dačo a ja poviem, že ste to stiahli z netu? ... určite by vás to nasralo, hlavne vtedy keď ste sa s tým srali dobré 2 hodiny.. :/
  5. takže furt mi neveríte... no oká, tak Fuck! ... vás môžem osrať... si myslíte, že som nejaký FAKER čo ťahá veci z netu a potom sa chváli, že sú jeho? oká!
  6. sorry, nebol som tu... Keďže MôJ wallpaper chcú viacerí, tak dávam link:
  7. tak oká, keď mi neveríte... :/ :prdel: pošli mi odkaz na stažení PSD designu a pozadí do PM, podle PSD se dá přečíst mnoho oká, upnem... -- stř 11. kvě 2011 15:19:42 -- tak oká, keď mi neveríte... :/ :prdel: pošli mi odkaz na stažení PSD designu a pozadí do PM, podle PSD se dá přečíst mnoho oká, upnem...
  8. tak oká, keď mi neveríte... :/ :prdel:
  9. kámo pozadie som robil celé ja.. môžem ti aj poslať PSDčko, ak mi neveríš.. to je všetko..
  10. Ďalší design.. dúfam, že tento už bude lepší.. Prosím hodnotenie 0/10 ďakujem
  11. díky.. mám aj iné designy ako sú na PHP fusion... niektoré aj nakódované v HTML a CSS
×
×
  • Create New...