Jump to content

Cz_Ritch

Uživatel
  • Příspěvků

    267
  • Registrován

  • Aktivní

Příspěvky posted by Cz_Ritch

  1. Ahoj, takže bych začal tím že furt přemýšlím nad tím jak by se dalo udelat heslo v html, jako nejjednoduší způsob jsem vymylel to, že by se tam dalo normálně psací okno alias: 

    <input type="text" name="madafakaheslo">

    -

    Toto obyčejné textové pole by mělo v základu například stránku www.Zz.cz/(a za lomeno by se napsalo to, co by se napsalo do toho textového pole). Konečná funkce, napíšu do rámečku "madafakaheslo" slovo '1724' což by fungovalo jako heslo a přesměrovalo by mě to na stránku www.Zz.cz/1724, moje otázka zní, jestli to jde udělat v html anebo by se muselo jít do php, myslím že je to dobrý nápad, ted ho jen zrealizovat. Pokud toto nebude možné, jak by se ještě nějakým jiným způsobem dalo dát heslo na web? Díky za odpovědi šmoulíci :3

     

  2. Ahoj, uz docela dlouho delam videa z cska HNS a včera mi poslal kamos video na youtube s mím videem na jiným kanálu, a v descrtiptu má "OneEasy Jump By Me :appoWZ!" coz me strasne nas**-štvalo.. Prosím dejte u videa dislike popřídě i report pokud máte čas, aspoň ho to donutí to smazat, díky moc .. Linky :

     

     

     

    Muj channel s videem

     

     

    Jeho :

     

     

    Btw. pokud se vám moje video líbilo klidne dejte palec nahoru.. (Na mém kanalu..)

  3. Ahoj, nainstaloval jsem si program deamon tools a k tomu se mi přisral do kompu jeden debilní program jmenuje se "TuneUp" snažil jsem se nejak odinstalovat a vypnout. No, marně prostě vypnout nejde skoušel jsem přes procesy .. No nevim .. Nevěděli by jste jak ten program vypnout aby jsem ho mohl nějak odinstalovat, díky ..

     

    skusim k programu dát spoustet jako administrator.. ( Ted skusim res kompa a ze začátku by se to mělo ptát jestli to má spustit, tak ja to skusim ..)

     

    Tak to nepomohlo, nevite jeste nekdo nejakej napad ?

     

    Tak už jsem si poradil .. Dal jsem do spouštění msconfig. Nahoře jsem dal kartu služby a zakazál danýmu programu "TuneUp" aby se vybec spustel, dal jsem restart a vse v poho :) .. Jinak .. Díky moc za vaše radi .. Celkem rad : 0 ale to je jedno .. Jinak i v msconfig se muze nastavit i spouštění programu při startu windows tak jsem si to tam proškrtal super :) ( msconfig )

  4. Jde o android

    Ja mam krapatko problem nainstaloval jsem si aplilaci a zda se ze to neni ta aplikace kterou jsem cekal. Vubec nevim co mam delat kdyz ji chci odinstalovat tak mi to napise odinstalace nebyla úspěšná co mam delat

  5. Ahoj, chtel bych neco vedet. Ja natocim video, a mam pohled z knifu ja bych chtel jakoby spectrovat tu postavu, ptal jsem se kamose ale on mi to nechce rict, ja to nechapu ale proste je takovej. Tak ze vlastne chci spectrovat moji postavu v demu tady vam dam link kouknete jak on hned ze zacatku spectruje tu postavu .. Rekl mi ze je to PROGRAM to je vse, jo a potom mi napsal ze "SOM PROTI ZABÍJANIU ŠMOLKOV DO ŠMOLKOVEJ ZMRZLINY !!!" takže asi tak, jak to udelat .. ?

     

     

    /\

    |

    |

    LINK

  6. Ahoj, tak jsem dnes natačel a zjistil jsem neco hrozného. kdys nahravam z Cs 1.6 tak mam jaboby ustrihle rohy zatim co kdys natacim z minecraftu tak je vse v poho .. ?? ja to nechapu ..

    Já vám sem dam odkazy ..

     

    CS 1.6

    Minecraft

     

    Kdys se podívate na video s cskem, jsou tam takove ostrihle rohy .. a to v minecraftu ne .. de to nejak aby to bylo na celem ?? Nejaky program nebo tak .. Díky předem za rady :/ ..

×
×
  • Create New...