Jump to content

Cz_Ritch

Uživatel
  • Příspěvků

    267
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Cz_Ritch

  1. Prodám za 10€ a pokud to koupíš do 10 minut dostanes k tomu screen mé obrazovky zcela zdrama
  2. Dobrej, mam tak trochu dilema, nic jsem jeste nezkousel .. Ale -> Vytvořil jsem si web design v PSku, (viz. http://i.imgur.com/WAxz7JC.png (Sorry ze tam je ten text, ale je to pro jistotu .. )) A misto toho bileho ramce uprostred, jestli jde udelat abych tam daval text přes html .. Samozrejme jsem si to ulozil v html a mam to na střihy atp .. Chapete me coz?
  3. Cz_Ritch

    pomoc [Help] html heslo

    Ahoj, takže bych začal tím že furt přemýšlím nad tím jak by se dalo udelat heslo v html, jako nejjednoduší způsob jsem vymylel to, že by se tam dalo normálně psací okno alias: <input type="text" name="madafakaheslo"> - Toto obyčejné textové pole by mělo v základu například stránku www.Zz.cz/(a za lomeno by se napsalo to, co by se napsalo do toho textového pole). Konečná funkce, napíšu do rámečku "madafakaheslo" slovo '1724' což by fungovalo jako heslo a přesměrovalo by mě to na stránku www.Zz.cz/1724, moje otázka zní, jestli to jde udělat v html anebo by se muselo jít do php, myslím že je to dobrý nápad, ted ho jen zrealizovat. Pokud toto nebude možné, jak by se ještě nějakým jiným způsobem dalo dát heslo na web? Díky za odpovědi šmoulíci :3
  4. Fakaheda se mi zdá nejlepsi a nejlevnejsi :// Lool Crazy hosting nejede ? Hmm, uz asi nemeli na zaplaceni, server tam meli vzdycky za draho
  5. Právě že nic z toho jsem nedelal !
  6. Cz_Ritch

    Chat

    Mohu se zeptat, proc jsem v chatu zablokován ?
  7. nVIDIA rozdává nové steam key na steam na Metro 2033 Toto téma tu bylo ale co jsem četl tak ta dana soutez uz skoncila .. Tak tady to je : http://www.facebook.com/NVIDIAGeForce?sk=app_424559564282066 ____________ BTW, proc jsem na chatu zabanován, porusil jsem pravidla nebo je chat pozastaven ?
  8. Ahoj, nainstaloval jsem si program deamon tools a k tomu se mi přisral do kompu jeden debilní program jmenuje se "TuneUp" snažil jsem se nejak odinstalovat a vypnout. No, marně prostě vypnout nejde skoušel jsem přes procesy .. No nevim .. Nevěděli by jste jak ten program vypnout aby jsem ho mohl nějak odinstalovat, díky .. skusim k programu dát spoustet jako administrator.. ( Ted skusim res kompa a ze začátku by se to mělo ptát jestli to má spustit, tak ja to skusim ..) Tak to nepomohlo, nevite jeste nekdo nejakej napad ? Tak už jsem si poradil .. Dal jsem do spouštění msconfig. Nahoře jsem dal kartu služby a zakazál danýmu programu "TuneUp" aby se vybec spustel, dal jsem restart a vse v poho .. Jinak .. Díky moc za vaše radi .. Celkem rad : 0 ale to je jedno .. Jinak i v msconfig se muze nastavit i spouštění programu při startu windows tak jsem si to tam proškrtal super ( msconfig )
  9. Skoušim aktualizovat android, reklo mi to ze nejake aplikace budou odstraneni nebo aktualizovany nebo tak nejak, tak snad, ale díky z rady
  10. Ano, cituje to "Odinstalace nebyla úspěšná"
  11. to je prave to, ja to srtahoval na uloz to ..
  12. Pres nejaky aplikace. Normálně pres android ale furt mi to pise prosim porad mi .. :-D
  13. Jde o android Ja mam krapatko problem nainstaloval jsem si aplilaci a zda se ze to neni ta aplikace kterou jsem cekal. Vubec nevim co mam delat kdyz ji chci odinstalovat tak mi to napise odinstalace nebyla úspěšná co mam delat
  14. Ahoj hledam serial chuck a nechce se mi stahovat a chci se na nej kouknout online .. je fajn treba tato stranka http://serialycze.webnode.cz/chuck/ Ale kdyz rosliknete 2. serii tak tam asi 8 dilu chyby cos me stve, chci to videt cele, nevite kde by se tento serial dal videt uplne celi bez stahovani nejakejch souboru ? Předem děkuji ..
  15. Ahoj, jen tak se nudim a právě HNS - (Hide n seek) už hraju asi 3 měsíce (stále jsem lamer) a nemám co dělat tak chci udělat nejakej TuT na Long jump a HNS atd .. Takže co je vůbec long jump : De o pohyb, který hráčovi dá rychlost, bez kontaktu se zemí. Strafy se dělaj dvoumi klávesy: A , D ( BEZ FORWADU [ W ] S TÍM SI MUZETE **) Všude na netu píšou : Podle mě je to kravina prostě se to naučíte tak že to furt budete skouset furt do kola .. Na závěr ukázka videí .. Toto je vlastně nejlepší tutorial co existuje .. Jak na long jump Tohle se odehrava v HNS (sice nic moc kvalita ale video dobre A pak je i něco težšího .. : Menší reklama .. : Piště jak se vám to líbí, kritiku, spamy.. atd, Mozna sou nekde chyby tak sorry .. Hodně štěstí . EDIT .. Ted mě jen napadly dodatky .. HNS je vlastne parkur .. V HNS Teroristi zdrhaj pred Coun. Ter. alias CT ..
  16. Ahoj, jen tak jsem zapnul demo ze se pochlubim kamosoovi ze dam ze surfu do jailu, A najednou .. nechapu to ... poustim si to furt dokola a nechapu jak se to mohlo stat :?? Stalo se vam to taky ???? ¨ Nechci dělat reklamu ale jinak "CS 1.6 IP : 86.110.226.44:27018 "
  17. Cz_Ritch

    pomoc - Skin

    Nn, mělo by to jít jak říkam ..
  18. Cz_Ritch

    pomoc - Skin

    Ahoj, já slyšel že se dá udělat skin přes nečí minecraft legál ... Takže .. Já mám prápě ten legál a chtěl bych kamošovi udělat skin ale on legal nema .. ma normal warez nick .. a já právě někde slyšel že de udelat skin ze mu ho tam nejak hodim on si do minecraft.jar hodí nejaky 3 soubory a bude ho mit taky jakoze legální (né přes Char) Nevíte nejak jak to udělat ? díky ..
  19. Tak takto jedu já ) http://oi43.tinypic.com/103gyol.jpg
  20. Ahoj mám Cs 1.6 ... takze rovnou k veci .. kdyz zapnu baterku vzdy se mi zacne Cs 1.6 lagovat jak to nejak obejdu ( ??
  21. lol ale né to jako tohle xDD =DDD
  22. čau čau lidi. Mám prozbu (menší neva.. ) =DD .. nemate nekdo nejakej dobry server list na minecraft.. prosím a předem děkuji za odpovědi (trochu i za spamy =D)
×
×
  • Create New...