Jump to content

MoureK

Uživatel
  • Příspěvků

    10
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About MoureK

  • Narozeniny 08/11/1996
  1. Zdravím, když vše udělám podle návodu, server se nespustí. Info: Debian Potřebuji vnt server verze 2.1.2/2.1.4 Mohl by mi někdo napsat na icq: 362-923-779 nebo steam: streXik_ a pomoct mi? Děkuji. S Pozdravem Mourek // Edit1: Zdravím, už to mám. Stačilo rpo ubnuut nainstalovat 32 bitovou knihovnu =)
  2. Mám hosting CS/CSS/GTA/VNT/TS3 =) Ale nic zadarmo nebude. A nevim proč bych chtěl kopčit když umím pawno/pawn/php/html/css atp., ale když ty máš v tom modu: navštivte stránku: google.com, proč bych nemohlo dojít ke změně, možná jsem tu nejmladší, ake nejsem tak stupidní, jako polovina lidí odtud. Když na forum.sa-mp.com máš mod, musel jsi dodat pwn, jinak by ti to smazali. Ale jako když si každý děláte reklamu, nedivím se, že Vaše mody používáte max. Vy, a AThomasovo mody použivají všichni, protože tam není rtolik reklam a kokotin.. Tu se asi ničeho nepřiučím, možná nadávej. Nashledanou...
  3. Zdravím, co teď tady napíšu, nechci nějaké trapné odpovědi. Ale na mém foru, a na všech ostatních, i na forum.sa-mp.com, je dáno pár pravidel přidávání příspevků o svých modech. 1. Info o modu, všechno co jde, příkazy atp. 2. Dodat všechny soubory ohldně modu! Takže i pwn. 3. Toto bych udělal i zde. Viz: http://counterservers.cz/ - Nedáš *.sma topic se smaže. A to samé bych udělal i zde. Viz: http://forum.sa-mp.com/ - To samé, nedáš *.pwn, smažeme ti topic. (Příspevěk) Takže bych přidal další pravidlo tohoto fora. Pokud chceš prezentovat svůj výtvor, dodej všechny potřebné soubory i s *.pwn! (Pokud nedodáš, topic smaže admin)
  4. MoureK

    [Help] Překlad

    Sorry heslo: demo -- =))
  5. Zdravím, mohl by jste mi prosím někdo přeložit tento mod (Left 4 Dead, v příloze)? Nemám na to čas a pwn moc neumím. Děkuji s pozdravem Mourek.. =)
  6. POzdě, ale přece, to je fakt nice název webu
  7. Tak mi napiš na icq: 554-489-302 ale honem.. Asi půjdu už..
  8. Jo a ještě, kdyby chtěl někdo GTA:SA MP 0.3a server za něco třebas nějak domluvit za banner na webu tak poskytuju server můžu jich mít třeba 10000000000 //Edit1: ale chci za to takly nějaký lidi u mě na serverech .. //Edit2:
  9. Tak mi řekni co Příkazů tam je pár.. Job City Mod: Na serveru napiš " /pomoc " a máš tam vše A CW Mod: To nwm To jsem dělal s kámíkem a nemám teď čas koukan do pwn.. Koduju novej web a připravuju server na CS 1.6 a na Job City Mod.. Jen jsem to sem hodil.. A kdyb jste chtěl někdo na úpravu pwn, tak jen upravím sám, nechci aby se šířil dál jbm.pwn ..
  10. Ahojky, někde na serveru jsem viděl nějaký takovýhle mod, ale nebyl úplně dokonalý, tak jsem si začal hrát a vytvořil svůj.. Job City Mod A pak jsem si vytvořil CW mod.. CW Mod
×
×
  • Create New...