Jump to content

Berkoff

Uživatel
  • Příspěvků

    7
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Berkoff

  • Narozeniny 11/30/1974
  1. Diky ale o to mi vubec neslo, hledam funkcni mysql.so a a_mysql.inc aby mi ta db vubec behala Upgradoval jsem vse na o.3e a nechce mi to behat s pluginem mysql.so 7 Ted jsem se vratil na puvodni 5 verzi mysql.so a vse je OK,ale zase mam stary YSI. skript jako takovy na cteni a psani do DB mam OK, ten normalka funguje. Nechtel jsem o sem pastovat kvuli konkurenci tak jsem to zbastlil od oka. Ale kazdopadne diky za snahu, spatne jsem to popsal. Omlouvam se.
  2. čautě, měl sem na serveru rozběhlý a funkční mysql plugin, ale podělalo se mi to když sem upgradnul některý z ostaních pluginů. Můžete mi někdo napsat co máte a funguje? ktery tip mysql.so, jsou pry dva. Mám linux server, 64bit, mysql běhá v pohodě. Stahoval jsem mysql.so a a_mysql.inc připojí se, běží, ale jakmile chci něco uložit nebo načíst z DB, tak se server kousne a konec. V logu nic v gamemodeinit mam: mysql = mysql_connect(mysql_host, mysql_user, mysql_database, mysql_password); v gamemodeexit mam: mysql_close(); kousne se to při vkládání dvou promennych ktere jinak normalne vypisu, napr. sendclientmesage. mysql_query("INSERT INTO `users_data` (`prvni`, `druhy`) VALUES ('%s', '%s')", prvni[playerid], druhy[playerid]); Diky za jakykoli tip.
  3. Nechci sýčkovat ale není problém i tady: if(flashveh[playerid] == 1 || (flashnick[playerid] == 1)) if(flashveh[playerid] == 1 || flashnick[playerid] == 1) Ačkoli asi budou běhat obě verze.
  4. tak to nepomaha, stale se mi spawnuji tam, kde je spawn pro novy hrace :/ a problikavaji tam. musim najit tu podminku v modu. Diky za pomoc.
  5. a tohle jen do onplayerconect? nebo i do onplayerrequestspawn? Kazdopadne diky.
  6. Ahoj, nemate nekdo nekde skriptik, ktery kdyz zjisti ze se pripojilo NPC, ho rposte spawne? Nejak mi to nechce fungovat, kdyz projde NPC, snazi se ho to neustale spawnout, ale chybi mu nick a password ./ Diky za jekokli nakopnuti
  7. Ahoj Mam problemek, a snazim se na to prijit: Delam neco jako admin warp, proste neco jen pro adminy, je to pro mod maikeroo od mavericka, a nemuzu prijit na to jak zjistit zda je hrac admin, tj, ne jen pro RCON, ale kohokolu kdo ma level vyssi nez treba 3 v eXisu. zatim mam neco, co samo nefakci: Jan podotknu, ze v modu se nechci hrabat, neni muj, je to do FS... #include #define COLOR_RED 0xAA3333AA #define COLOR_YELLOW 0xFFFF00AA public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if(strcmp(cmdtext, "/vir", true) == 0) { new name[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name)); if (dUserINT(name).("level") >= 3) { SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA,"Ahoj admine"); return 1; } } return 0; } Poradi nekdo?
×
×
  • Create New...