Jump to content

-other-PaNdACZE

Uživatel
  • Příspěvků

    177
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About -other-PaNdACZE

  • Narozeniny 07/14/1994

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. tak icq mám myslim 485164558 už jsem ho dlouho nepoužíval tak sem ti nechtěl poslat špatný
  2. hej prasárna přidej si mě na skype pandislav1
  3. a nevíš prosimtě jak to přescriptovat jenom nějakej menší návod
  4. Zdravím lidičky, po roce jsem si chtěl zapnout svůj mod na serveru 0.3d, takže jsem si stáhnul 0.3d pawno, mod zcompiloval v 0.3d pawnu, hodil ho na 0.3d server, připojil se s 0.3d klientem a když se spawnu, tak mě to kickne. Když to zas celý předělám na 0.2x, tak to jde chci se zeptat, jestli náhodou někdo nevíte co s tím. Předem díky za odpověď.
  5. done neberu to jako nadávku, jenom reaguju na tohle tema, a když to bereš tak že si mi vnadal, tak to neberu vážně, tvůje názory jsou mi tam, kde se to nesluší.
  6. done s těma 70ti procentama brzdi, smoke se alespoň o něco snaží, dělá weby, dělá mody a na to, kolik mu je let je dost dobrej, takže nevidim duvod, proč by ho 70% hora mělo nesnášet.
  7. -other-PaNdACZE

    House

    omg když s pawnem umím tak se mi to ukládá no ale myslim samotnej house system ne asi. to je jasný že si to umí každej přepsat, aby se to uložilo
  8. -other-PaNdACZE

    House

    hoši představujete si to jako hurvínek válku, avestuv revoluční house system je totálně na prd, protože když vypnete server uloží se kdo ten dům měl? uloží se u něj auto? ne ten house system funguje jenom do té doby než se vypne server a to je na co? to je na prd. pokud chcete opravdový house system, tak si prostě počkejte na smoka.
  9. Btw: Topino je to pravda, máš silácký kecy a z pawn umíš uplný kulový.
  10. no tak řízku ciklus for určitě ne
  11. ono ta funkce je kuřecí řízku ale menuje se jinak hledejte hledejte ale už sem vám poradil dost, prdim na vás:D
  12. vím ale nepovím, konkurence
  13. omg máš chybu v kodu kolikrát mi to udělalo musíš vědět cos dělal a musíš taky umět pawno a vědět co je špatně že když tam někde uděláš nějakou totální blbost příklad return { }; tak si to skus zcompilovat prostě tam máš něco blbě tak hledej "cyclops"
×
×
  • Create New...