Jump to content

Augi

Uživatel
  • Příspěvků

    3
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. dal jsem to ulozeni do meho modu bez erorru, ale stejne mi to nefunguje + nevidim okolí...kdybych ti poslal ten mod,dal by jsi mi to tam ? prosím..zkoušel jsem to,ale nejde mi to..nwm co stim..
  2. dík moc...ale jeste mam menší problém..když se registruju a hraju nejakou dobu, (nasbírám nejaké peníze,zaměstnam se,mam jiny skin) a odpojim se. Poté se přihlásim, a naskocí mi ať dam /login heslo...když to napíšu, naskočími výber postavy jako při registraci...ja potrebuji aby když dám /login heslo aby me to dalo na poslední známou pozici a dalo mi to peníze,povolání..atd co sem měl než sem odešel.....nevíte co s tím ? prosím
  3. Ahoj lidi....prosim vas nemohl by mi nekdo pomoct ? jak je /login , tak tam jsou prikazy provedene pri uspesnem loginu je tam tohle: GivePlayerMoney(playerid,dUserINT(PlayerName(playerid)).("money")-GetPlayerMoney(playerid)); a ja bych potreboval pomoct jak to mam udelat, když bych tam chtěl aby mi to načetlo povolani (pres iPlayerRole) (neukamenujte me hned prosím)
×
×
  • Create New...