Jump to content

Janik22

Uživatel
  • Příspěvků

    112
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Příspěvky posted by Janik22

  1. před 6hodinami, BRUT.me said:

    áno. Ďakujem pekne všetkým, už mi to ide, nevytvárali sa mi tie adresáre, dakujem aj nerovi, poslal mi aj svoj upraveny pw tak ja zo toho niečo zbucham, zatial ide ten predvoleny paradise world.

     

    len takych par otazok, pozeram že tam je všetko v jednomrad by som odstranil tu anti vpn čast a aj only cz/sk, nech pusti vsetkych, neviem rpeco to je v jednom gamomode a nie je ot separovane, ale to je asi moj zvyk z ceeska, viete mi poradit miesto toho nejaky overeny filterscript pre rangebans?

    Napíš mi na dc všetko čo chceš tam upraviť a odstrániť pomôžem ty 

  2. zdravím hľadám mapera a niekoho kto vie robiť s php 

     Kontakt ig : Jeblinqo

    pre toho kto vie robiť s php finančná odmena 

    a pre mapera Admin práva a výhody na serveri Ďakujem za pochopenie 

       

    • Kappa 1
    • Řekni nám o tom ještě něco 1
    • Si děláš prdel? :D 2
    • Zmatený 1
  3. On 31. 3. 2021 at 19:48, mawerick said:

    Ja k tomu dodam jen jedno, je to rok stara fotka z videa hracu WTLS, nema vubec cenu se tu s janikem o necem bavit a dohadovat...  Je to jeste dite..

     

     

    Bez názvu.png

    hlávne ty sa nevyjarduj prosím teba sa to netika choj sa hrat s karom

    • Si děláš prdel? :D 2
    • OMEGALUL 1
    • Haha! 2
  4. před 6hodinami, NuMeRe said:

    No nevrátil jsi vše :D místo 105 kč si mi vrátil 81 Kč Btw ty pawnit vůbec neumíš to máš pravdu snažil ses prodat i ostatním RZE by ocet za 40 € co říkali kluci do RZE ocet si přidal dražbu a textdraw webu like ;) BTW zapomínáš na dohodu ;) přečti si znovu náš chat a zamysli se sám si s tím souhlasil že pokud se mi nebude líbit bude reklamace ;) a ten " tvůj " House System podle WTLS jak říkáš že si "TY" udělal :D ani dražbu nedokážeš udělat.

     

    Nechci sa nasrat decko precitaj si čo píšem a Neser ma už furt budeš jak decko buď rád že som ty to vrátil a nedudraj furt ani script upraviť nevieš a ty tu ideš písať pojebany Bug si nemohol opraviť normálne má ukamenujte typek 18yo a pawnit neumi jdi SE schovať posrany panel si nevedel nastaviť prepísani paradise world máš že si ty vytvoril mód vytvor aspoň vlastný script  ktorý budeš robiť na youtube a potom môžeš písať že vieš niečo napawnit ľahké veci nevieš robiť a ty furt len Domna musíš drbat spravil som to čo by si nedokázal za celý svoj život  a pawno.cz aj vy už ukludnite hormóny lebo vy Všetko viete a jak bohovia ste do všetkého musíte párať a ty mivco láskavo sa nevyjadruje kazdy script ktorý upravujem či En CZ alebo eu nechávam tam majiteľa a napíšem tam že som to upravil a čo som upravil tak láskavo všetci prestaňte každý na vaše recicky nemá čas a na blbosti týpek ty napíše chce tvoj house a potom už nechce tak to není múdry človiečik lebo dane mám platiť si sa posral že posledný krát tá varujem nevieš skym sa zahrávaš ok diky za prečítanie správy

    • Řekni nám o tom ještě něco 2
    • Si děláš prdel? :D 1
    • OMEGALUL 1
    • Haha! 1
  5. před 1hodinou, Lucifer Morningstar said:

    To že upravuješ a predávaš scripty môže a nemusí byť ilegálne v závislosti od licencie. 

    Pre dobro všetkých by som bol rád, ak by si sem poslal originálny zdroj odkiaľ si stiahol pôvodný script aby si ľudia mohli overiť pod akou licenciou je distribuovaný a uzavreli túto tému.

    Ten kod už nemám house som sťahoval ešte 2018 a nebola tam žiadna licencia ani majiteľ scripty iba //version 1.0 + 

  6. před 1 hodinou, Hip said:

    Takže klídek tady. Jsem velice rád že jste si všichni vypustili emoce. Je vidět že jste to dlouho neudělali, nikdo. Pawno.cz není soud, ale diskusní fórum. Já a ani nikdo jiný z vedení tady nikoho nesoudíme (Až tedy na výjimky, že jo @Mivčo :keepo:), nerozhodujeme co je správné a co není a rozhodně netrestáme za něco, co jste si prováděli mimo Pawno.cz. V diskusi klidně pokračujte, ale zkuste se zamyslet, zda příspěvek do diskuse má informativní charakter, zda má hlavu a patu. Můžete pokračovat. Díky

     

    Kenan Thompson Reaction GIF by Saturday Night Live

    No však ale mne to už prekaža nech davaju už pokoja božieho lebo to nieje normálne ja zato môžem že numere sa nevie správat a nevie nič robit mal sa to naučit a ne robit debiloti 

    • Líbí se mi to! (+1) 1
  7. On 24. 3. 2021 at 21:45, Matthew_Bennet said:

    Absolútne, naprosto zbytočná debata v podstate o hovne. To chceme viesť kampaň proti Janikovi o tom, že je podvodník? Janík si celkom dostatočne neuvedomuje čo robí a aké následky to môže mať, keďže jeho mentálne schopnosti zodpovedajú jeho veku. A toto nie je myslené a vyjadrené ako urážka Janika, je to fakt. Takže tu v podstate debaty o ničom. 

    Prečítáj si komentare prosím ta 

  8. Ješte posledná vec pawnit neviem až tak dobre jak váš ateam z pawno.cz

    pawnit viem tak na 30-40% 

    uprávovat scripty vytvorit funkcie 

    prepojit textdrawy 

    vytvorit admin prikazy event atd

    kdo me zná dobre tak vi všechno omne 

    NPC neumím delat 

    PS numere nespráváj sa jak decko a už toho všetci nechajte nesprávájte sa jak idioti ak má nepoznáte dobre 

    Viem toho viac jak numere a to sa vyplati <3

  9. On 23. 3. 2021 at 12:47, Bloodman said:

    Problem je, ze autor pravdepodobne neni janik a povodny autor kod pravdepodobne zverejnil (inak by k nemu janik nemal pristup). Vacsina licencii dovoluje aj naslednu upravu a prodej, ale pokial sa k tym zdrojakom dostanes, tak s nimi mozes nakladat podla danej licenie (tj. aj ich sirit dalej; ak sa jedna o MIT, Boost, Apache, GPL a pod.).

    Tiez plani presumcia neviny. Takze je nevinny, pokial mu nedokazes vinu. Jak Janik, tak numere.

    nejsem autor nelžu script jsem stahol oprávil bugy + erorry pridál pár veci navic hodil do SK proč bych mnel lhát autor zadaný nebyl když jsem stahovál takže tak nevim kdo je autor scriptu

    • Líbí se mi to! (+1) 1
  10. On 23. 3. 2021 at 1:07, D4n09 said:

    Každý ho tady zná a myslím že ty osobně si na něj kolikrát reagoval .. divím se že sis od něj něco kupoval když on jediný co umí je přepsat credit...  Když jsem tady kolikrát psal proč ho někdo neblokne dostal jsem jen výsměch ale holt vedení pawna už je úplně o něčem jiném. Každopádně housesystemu máš po netu ranec fakt asi nebyl důvod do něčeho takového jít. 

    protože typek umi v pawno nic takže tak 

    • Haha! 1
  11. On 23. 3. 2021 at 11:23, Ewwe said:

    Ohledně zabanování janíka nebo jak se jmenuje. Aktuálně je to tvoje slovo proti jeho. Pokud poskytneš nezpochybnitelné důkazy o tom že byla nějaká dohoda, kterou nedodržel resp do které šel s umyslem podvést tak není problém ho zabanovat. 

    Ja nemám problem s banováným môžeš ak chceš ale nech tu decko nepiše lži

  12. čo furt máš za problem bud rád že tu nepišem take debilne veci jak ty žobreš o pomoc potom nepiš že neviem pawnit a krádnem bud rád že som ti to vrátil a ty niesi spokojný furt máš problem decko si fakt nemál si nič kupovať vytvor si vlastný house system a neotravuj furt s pomocou ty pawnerko velký ktorý nevie oprávit erorry + zobráť z paradise worldu house system ty si hovoriš pawner ja som tiež nevedel pawnit priznávál som sa a  ty furt máš problem ako som videl cuzdi mod rp máš z netu poprekladani aj ako paradise world si napsal ako svoje dielo tak už prosím dajte všetci pokoj kludni som ale už mi to lezie na nervý potom žiadne decka nepište o pomoc ak si myslíte čo piše take to decko správil som toho vela a zachvilu všetko čo mám vidam na pawno.cz a uloz.to všetko tam bude lebo to nedáte pokoj 

    • Řekni nám o tom ještě něco 1
  13. před 30minutami, Hip said:

    moc ti všichni děkujeme za vyřešení problému, který vlastně není vyřešený, protože se tady z něj nikdo nic nenaučí, když řešení posíláš na fb. K čemu to tady tedy vůbec komentuješ, když řešení nepošleš? Řešení není jen pro dotyčnou osobu, ale pro všechny, kteří mají stejný problém. 

    kámo oprávil som mu to aj z modom čo máš stale za problem

    • Nope 7
  14. před 19minutami, Sbqq said:

    Ok, tohle staci, uz nemusis nic psat. :smug:

    pytam sa ta čo si o sebe myslíš zo sawnera pawner už prestan staraj sa o adminovanie na trash serveri a nestaraj sa do cudzich veci nebudem tu vulgarni lebo zase dostanem var za pravdu čo si myslíš že si viac jak ja si na velkom omyle tak laskavo prestan pisať blbosťi

    • Smutný 1
    • Nope 1
    • Líbí se mi to! (+1) 1
  15. Zdravím rozhodol som sa predát môj prvi script v živote ktorý bol vytvoreny 12.2.2020 

    Takže tak je to script môžno ho niekto poznáte

    Nahodnebalicky 

    script obsahuje 

    Prikazy : /nahodnybalicek - zakoupíš si baliček

    : /zakoupeno -otvoríš si nahodnybaliček 

    Cena baličku 600K

    random veci ty môžu spadnut 

    vip  

    miniguny

    Munice 

    Rpg

    maruška

    kokain

    metaf

    a ešte viac

    čo žiadam 5€ na paypal screeny dodám ak niekto bude máť zaujem

     

    • Řekni nám o tom ještě něco 1
    • Zmatený 1
×
×
  • Create New...