Jump to content

Miroslav-Krsek

Uživatel
  • Příspěvků

    5
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Super nápad, zkus u toho vydržet a nenech se odradit retardy jako je rEf
  2. Možná jste si ale nepřečetl, že ndora nenabízí obnovu ze zálohy, takže pokud se vám web "zdarma" rozbije tak můžete jen brečet. Podpora na webu zdarma také neexistuje. No a pokud přemýšlíte o PHP tak rovnou můžete přestat.
  3. Vše je již plně otestováno a běží u nás desítky webů. 100Mbps je naprosto dostačující, v případě že by nestačilo pořídíme další VPS jak říkáte. Díky tomu můžeme zaručit 100% funkčnost a stabilitu. Každopádně děkuji za názor. Vám také přeji hodně úspěchů.
  4. FTP je hlavně kvůli bezpečnosti, není problém na požádání navýšit zdarma. 10 GB je tam spíše kvůli nelegálnímu obsahu, který se objevuje více než bychom očekávali. Proti DoS útokům jsme chráněni.
  5. Náš webhosting je založený na tom, aby si každý uživatel mohl vybrat právě to, co on sám potřebuje. Zda chce databázi, nebo zda chce emaily o té nebo té velikosti. Neplatí tedy zbytečně za prostor a služby, které ve většině případů nevyužije. Vhodné pro malé a střední weby. Náš nejlevnější hosting začíná na 8 Kč a jedná se o plnohodnotný webhosting s podporou PHP 5. Zdarma nabízíme certifikát pro HTTPS šifrované spojení. Naše podpora je online 24/7 Navíc využíváme platební bránu GoPAY, takže všechny platby jsou téměř okamžité a bezpečné. V případě zájmu se podívejte na naše stránky: www.puzzle-host.cz Nabízíme možnost provizního systému v nabízení našeho hostingu (nabízejte vašim klientům náš hosting), za 20% podíl na zisku. Čím více u nás utratí, tím větší je váš zisk. V případě zájmu mě kontaktujte: [email protected] Pro velké weby 1GB + Nabízíme speciální nabídky přímo na míru, díky kterým bude váš hosting Extra výhodný.
×
×
  • Create New...