Jump to content

JardaHrajeCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    132
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    4

Příspěvky posted by JardaHrajeCZ

  1.                                                          Czechia Cup I. ročník - DOHRÁNO !

     

    O bronz: Slavia Praha (rosa) 4:1 Kladno (Jarda):

     

    Zápas o bronz měl jasného favorita a pražská Slávie by určitě ještě pár branek vstřelila, ale trápení rytířů v koncovce, několik povedených střel mimo nebo otřených o tyčku rozhodli o tom, že pražská Slávie (rosa) porazila Kladno (Jarda) poměrem 4:1. Kladno tak končí na bramborovém 4. místě a pražská Slávie končí na bronzovém 3. místě prvního ročníku turnaje Czechia Cup.

     

    Finále: Sparta Praha (David9) 8:7pp Zlín (Messi):

     

    Finálový zápas mezi pražskou Spartou a Zlínem měla jednoho favorita a favorit se poměrně natrápil. V patnácti golové přestřelce nakonec ve velkolepém finále vyhrála pražská Sparta (David9) nad Zlínem (Messi) 8:7 v prodloužení. Zlínští klidně mohli zaskočit favorita z pražské Sparty. Ale nic méně se nemusí Zlín za nic stydět, druhé místo je také pěkné a navíc z obou stran parádní finále se šťastnější Spartou Prahou. 

     

     

                                    Tímto se I. ročník Czechia Cupu uzavírá !

     

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                              Evropský pohár I.ročník - nábor do turnaje (pořadatel: Jarda)

     

     

    Zdravím všechnu komunitu zde na pawno.cz, ale i hráče NHL 09. Již přes měsíc probíhá pauza v lize, ale jelikož teď mám v podstatě čas na to, uspořádat nějaký ten turnaj, tak proč ne. Tímto bych chtěl zahájit nábor do nového turnaje ,,Evropský pohár", který bych chtěl zkusit sám uspořádat. Jedná se v celku o podobnou soutěž jako MS v hokeji, jen s pár rozdíly. A jeden podstatný je ten,  že se bude hrát pouze s evropskými týmy a týmům Kanada a USA dáme pro tento turnaj volno. Nejhlavnější celky budou tedy čtyři nejlepší z Evropy, nejen podle žebříčku. Rusko, Švédsko, Finsko a Česko. Turnaj mám v plánu pořádat podobným systémem, jako se v lize pořádají ročníky MS v hokeji. 16 celků rozděleno do čtyřech skupin po čtyřech týmech. Každý celek ve skupině odehraje s každým celkem ve stejné skupině 2 vzájemné zápasy, atd..

     

    Účastnické týmy: Rusko, Švédsko, Finsko, Česko, Švýcarsko, Německo,Slovensko, Lotyšsko, Dánsko, Bělorusko, Francie, Norsko,Kazachstán, Rakousko, Itálie, Polsko

     

     

    Co udělat pro připojení do turnaje ?

     

    Jednoznačně musíte mít Hamachi. Poté zajděte na jednu z následujících sítí:

     

    Síť: Nabor-do-turnaje(1)  Heslo: gol

    Síť: Nabor-do-turnaje(2)  Heslo: gol

    Síť: Nabor-do-turnaje(3)  Heslo: gol

    Síť: Nabor-do-turnaje(4)  Heslo: gol

    Síť: Nabor-do-turnaje(5)  Heslo: gol

     

    Popřípadě už rovnou do zvolené skupiny:

     

    Síť: EC-sk.A  Heslo: gol

    Síť: EC-sk.B  Heslo: gol

    Síť: EC-sk.C  Heslo: gol

    Síť: EC-sk.D  Heslo: gol

     

    Poté už stačí si jen zvolit volný tým.

     

    Rozdělení do skupin:

     

    Skupina A - Rusko (-:-), Bělorusko (-:-), Slovensko (-:-), 

                Polsko (-:-)
     
    Skupina B - Švédsko (-:-), Norsko (-:-), Lotyšsko (-:-), 
                Itálie (-:-)
     
    Skupina C - Finsko (-:-), Německo (-:-), Francie (-:-), 
                Kazachstán (-:-)
     
    Skupina D - Česko (-:-), Švýcarsko (Jarda), Dánsko (-:-), 
                Rakousko (-:-)
     
    Ještě je hodně volných týmů !
  2.                                           Czechia Cup I. ročník - Semifinálové série

     

    Semifinálová série Sparta Praha (David9) - Slavia Praha (rosa):

     

    Sparta Praha (David9) 11:3, 5:0k - (2:0) Slavia Praha (rosa)

     

    Semifinálová série Zlín (Messi) - Kladno (Jarda):

     

    Zlín (Messi) 7:4, 7:2 - (2:0) Kladno (Jarda)

     

    Sparta Praha vstupovala do semifinálové série proti pražské Slávii v roli menšího favorita. Sparťané roli favorita splnili a pražskou Slávii porazili 2:0 na zápasy po zápasech 11:3 a 5:0k. Sparta Praha (David9) tak postupuje do finále a Slavia Praha (rosa) si zahraje o bronz.

     

    Semifinálová série mezi Zlínem a Kladnem dopadla následovně. První dvě třetiny prvního zápasu byli vyrované, jelikož po dvou třetinách byl stav 3:3, ovšem ve třetí třetině zlínští Berani udělali zlom a první zápas vyhráli 7:4. V druhém zápase Zlín (Messi) porazil Kladno (Jarda) větším rozdílem 7:2. Zlín tak postupuje do finále, kde narazí na pražskou Spartu (David9) a Kladno (Jarda) si s pražskou Slávií (rosa) zahraje o bronz.

     

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

                                        Czechia Cup I. ročník - medailová utkání

     

     

    O bronz mezi Slavií Prahou (rosa) a Kladnem (Jarda):

     

    Slavia Praha (rosa) 4:1 Kladno (Jarda)

     

     

    Finále mezi Zlínem (Messi) a Spartou Prahou (David9):

     

    Sparta Praha (David9) 8:7pp Zlín (Messi)

  3.                                                                         Favorit do Semifinále !

     

    ČF série: Sparta Praha (David9) - Třinec (Vaso):

     

    Znali jsme již výsledek prvního utkání, které pražská Sparta nakonec vyhrála těsně 5:4. Ale neznali jsme výsledek druhého zápasu. Druhý zápas také ovládli Sparťané, ale tentokrát větším rozdílem 10:2 ! Sparta Tak postupuje do semifinále.

  4.  

    @

     
     
     
    Já vím ale za zkoušku to stojí 

    A ty by si kolik za to bral ?

     

    Ačkoliv na foru jsem už přes půl roku + zaregistrován, tak jsem začal jako úplný nováček a nevěděl co dál. Kdybych měl lepší znalosti, tak bych klidně i pomohl, ale na to, abych ti udělal GM se fakt necítím. Sám se teď pachtím z jedním velkým soustem.

  5.                            Czechia Cup I. ročník - známe čtvrtfinálové dvojice !

     

    Základní skupiny jsou minulostí !

     

    O skupině B a C v předchozím článku více...

     

    Čekalo se na poslední tři zápasy v základní skupině A. Druhý odvetný zápas dvojzápasu Kladno - Karlovy Vary. V tom prvním již dříve známém výsledku dokázali Karlovy Vary doma zvítězit poměrem 5:2 ! V odvetném duelu Karlovy Vary porazili domácí Kladno 3:1 ! 

     

    Poté se ještě čekalo na dvojzápas Kladno - Litvínov, za neaktivitu trenéra Litvínova (Jakub648) byli oba zápasy za výhry připsány Kladnu (Jarda) oba zápasy shodně 5:0.

     

    Čtvrtfinálové dvojice/série/zápasy:

     

    Sparta (David9) 5:4, -:- (1:0) Třinec (Vaso)

    Zlín (Messi) 7:3, 4:1 (2:0) Karlovy Vary (sahibs)

    Kladno (Jarda) 5:0k, 5:0k (2:0) Litvínov (Jakub648)

    Slavia Praha (rosa) 5:3, 5:0x (2:0) Vítkovice (Lax)

     

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                                   Czechia Cup I. ročník - čtvrtfinálové série

     

    ČF série: Kladno (Jarda) - Litvínov (Jakub648)

     

    Za přetrvající neaktivitu trenéra Jakub648 byla čvrtfinálová série kontumovaná, čili připsány výhry 5:0k aktivnímu hráči, tudíž trenérovi Kladna (Jarda). Trenérovi Jarda se to sice moc nelíbilo, nebyl moc s postupem spokojen, protože to bylo bez boje. V semifinálové sérii narazí ovšem na favorita na medaile Messiho (trenéra Aukro Berani Zlín). Jednoznačným favoritem určitě bude Zlín (Messi). Jak si outsider Kladno povede proti jednoznačnému favoritovi ze Zlína ? 

     

    ČF série: Slavia (rosa) - Vítkovice (Lax)

     

    V této čtvrtfinálové sérii mezi pražskou Slávií a Vítkovicemi už došlo k soubojům. V prvním zápase zvítězil favorit a to pražská Slávie poměrem 5:3. Nutno ale dodat, že to byla vyrovnaná bitva. V druhém zápase se ale muselo kontumovat, jelikož Vítkovice (trenér Lax) porušili jedno zásadní pravidlo v rozhodující části zápasu. Takže druhý zápas byl připsán taktéž slávii, ale tentokrát kontumován 5:0x. Pražská Slávie je tedy v semifinále play-off, kde narazí na vítěze dvojzápasu Sparta Praha (David9), nebo Třinec (Vaso). 

     

    ČF série: Zlín (Messi) - Karlovy Vary (sahibs)

     

    Již bylo zmiňované, že Aukro Berani Zlín (Messi) v semifinále vyzvou outsidery z Kladna (Jarda). Ve čtvrtfinálové sérii proti Karlovým Varům (sahibs) zlínští porazili Karlovy Vary v prvním zápase poměrem 7:3. V druhém zápase čtvrtfinálové sérii zvítězil Zlín 4:1. Zlínští tedy v semifinále v roli jednoznačného favorita vyzvou Kladno (Jarda).

     

    ČF série: Sparta Praha (David9) - Třinec (Vaso)

     

    Poslední čtvrtfinálová série je proti rozjeté pražské Spartě (David9) a houževnatým Třincem (Vaso). Tato čtvrtfinálová série neměla jasného favorita, takže první výsledek zápasu vypadal tak nějak očekávaně. Hra byla vyrovnaná, nakonec se z výhry o jednu jedinou branku poměrem 5:4 radovala pražská Sparta. Oceláři Třinec (Vaso) se ovšem za svůj výkon v prvním zápase nemusejí stydět, jelikož byli více než vyrovnaný soupeř. Oba týmy ještě čeká druhý duel, a pokud Třinec zvítězí, tak ještě může otočit stav série ve svůj prospěch 2:1 a jistě by byl důvod slavit. Nechme se překvapit..         

  6. Jedna věc by mě zajímala. To si každý losuje zemi za kterou bude hrát nebo to je prostě už nějak dané? Vidím, že ten rosa nehraje nic jiného než za Kanadu, není to pak trochu nefér vůči ostatním? icon_e_biggrin.gif

     

    EDIT: možná to nehraje roli, co já vím icon_e_biggrin.gif

    Týmy si vybírá každý sám. Všechny týmy jsou na začátku náboru volné, ale jelikož rosa je admin, tak má tu výhodu, že on to odstartuje a má tak k dispozici ze všech týmů. Je to možné, ale i když hraje za Kanadu, tak není nepřekonatelný. Vyhrává, ale to je taky tím, že to umí icon_e_smile.gif

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                       Euro Hockey Challenge II. ročník - druhý ročník skončil !

     

    Druhý ročník Euro Hockey Challenge je dohrán !

     

    Druhý ročník Euro Hockey Challenge zná své medailisty, tím jíž před

    týdnem a něco byli první Rusové (rosa), druhé Švýcarsko (Messi) a v

    souboji o bronz mezi Slovenskem (Vaso) a Běloruskem (Fantomasko)

    porazili Bělorusové Slováky 8:2 !

  7. no icon_e_biggrin.gif súpisky sú tam také isté iba to má taký krajší vzhľad

    Právě jsem dostal odpověď od admina rosa. Prostě jak máš NHL 09, tak klasicky to, bez žádných nových arén, log, apod...

     

    PS: Mám i taký pocit, že by nešlo hrát s hráčem a že by to padalo icon_e_smile.gif

     

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                  Základní skupiny - komentáře k zápasům v zák. skupině

     

    Skupina C je kompletně dohraná !

     

    Zápasy ve skupině C jsou již minulostí. Z prvních dvou míst do play-off postupuje z prvního místa Zlín (Messi)  se skorem 36:13 a osmnácti body, a z druhého místa Vítkovice (Lax) se skorem 35:18 a dvanácti body. Umístění týmů ještě není zdaleka jasné, jelikož ještě není dohraná skupina A. Prozatím tedy z prvního místa Zlín (Messi), Vítkovice (Lax) z druhého místa a teoreticky ze třetího místa ještě Třinec (Vaso). Znojmo (franckorc) je už definitivně mimo postup a končí tak na turnaji.

     

    Skupina B je taktéž kompletně dohraná !

     

    Tak jako ve skupině C, tak i skupina B je kompletně dohraná. Z prvního místa ve skupině B postupuje Sparta Praha (David9) s aktuálně největším počtem vstřelených branek 58 a s celkovém skore 58:8 a s osmnácti body. Z druhého místa postupuje Slavia Praha (rosa), se skorem 43:24 a s dvanácti body. Teoreticky ještě se třetího místa může postoupit Liberec (lukasll) se skorem 8:61 a se třemi body. Se hry o play-off je už definitivně mimo Pardubice (cross) má sice také 3 body, lepší skore 9:25,  ale byl diskvalifikován za podvody a tak dostal Liberec (lukasll) přednost. 

     

    Ve skupině A ještě chybí 3 zápasy !

     

    Ve skupině A na rozdíl od předchozích dvou skupin ještě nějaké zápasy chybí, chybí ještě přesně 3 zápasy. Na prvním místě je prozatím Litvínov (Jakub648) s deseti body a se skorem 20:12. Litvínovu ovšem chybí odehrát ještě dvojzápas s Kladnem (Jarda). Na druhém místě se prozatím nachází Karlovy Vary (sahibs), se skorem 14:13 a se sedmi body. Karlovým Varům ještě chybí odehrát odvetný zápas s Kladnem (Jarda), ten první Karlovy Vary vyhráli 5:2. Na třetím místě je prozatím Kladno (Jarda) se skorem 14:10 a se šesti body. Kladnu ještě chybí odehrát odvetný zápas s Karlovými Vary, ten první Kladno prohrálo na ledě Karlových Varů 2:5. Odveta ale může vypadat úplně jinak ! Kladnu potom ještě chybí odehrát dvojzápas s Litvínovem (Jakub648).

     

    Tohle je prozatím vše s aktuálního dění v lize. Omlouvám se za týdenní neaktivitu, ale byl jsem mimo na dovolené. Teď už zase bude vše při předchozím provozu a vše bude co nejrychleji aktualizované. Děkuji za pochopení.

  8.                     Escape from Prison

     

    Vítám vás u prezentace připravovaného GM s aktuálním názvem ,,Escape from Prison". Tento

    mod nebude žádný server na stylu kopie již vydaných serverů po pojmem = vylepšování statů,

    útěky, odemknutí dozorce a nic nového. Tento GM bude sice začínat podobně. Vyberete si z

    menu skin pro vězně. Budete si vylepšovat sílu, výdrž a logiku, aby jste mohli provést útěk.

    Můžete si odemknou po dosažení nějakého množství bodů roli dozorce. To ale NENÍ VŠE !

    Po dosažení nějakého většího počtu bodů, než je potřeba na dozorce si můžete odemknout

    Freeroam ,,roli" a můžete hrát freeroam. Uděláte si průkazy, vyděláte nějaké peníze,

    nakoupíte majetek (nemovitost, dům, auto...) a hrajete v podstatě klasicky Freeroam.

    Kdykoliv si ale budete moci dát vězeňskou roli. Pokud dojte ke spuštění, tak freeroam role

    bude dostupná od 100 bodů, aby jste si hned po splněném útěku mohli vyzkoušet i freeroam.

    Den poté se ovšem statistiky a účty smažou a budete muset začít od znovu. Doufám, že se tento

    projekt vydaří.

     

    Začátek práce na GM: 28.7.2017

    Začal GM vyvíjet: Jarda

    Žánr serveru: Prison + Freeroam

    Jazyk serveru: CZ (na výběr bude i ENG a SVK)

     

    Věci, systémy a funkce, co budou v GM:

     

    Prison část GM:

     

    - Výběr role vězně a dozorce 

    - Register/login a ukládání statistik

    - Mapa věznice

    - Vězeňské prostory

    - Achievementy

    - Útěky

    - Vozidla po útěcích

    - Duely mezi vězni

    - Ability

    - Příkazy dozorců a vězňů

    - VIP systém 

    - Eventy

    - Tutoriál

    - ...pokud budou další nápady, tak se dopíšou...

     

    Freeroam část GM:

     

    - Tutoriál

    - Register/login a ukládání statistik

    - VIP systém

    - Domy

    - Prodejny vozidel

    - Nemovitosti

    - Gangy

    - Autoškoly

    - Achievementy

    - Obchody s oblečením

    - Ammu Nationy

    - Warpy 

    - Eventy

    - Minihry

    - Stadiony

    - Zaměstnání

    - Kasína + sázkové kanceláře (zkráceně = hazardové činnosti)

    - ...pokud budou další nápady, tak se dopíšou...

     

    Je možné, že tento GM nikdy nebude dokončen, toho si jsem vědom, ale aby se člověk nadále zlepšoval, tak je třeba také něco dokončit. Na tomto GM nebudu nějak makat 24 hodin denně, ale když prostě bude čas, což by teď měl být,. Každou kritiku ve formě ,,Další mod, co se nikdy nedokončí a i kdyby dokončil, tak bude stát za prd", apod.. klidně psát nemusíte, ale jestliže chcete, tak vám to kazit nebudu. Je ale třeba pochopit, že nejsem žádný pokročilec.

     

     

     

     

     

                                

  9. a taká otázka, budem môcť hrať aj keď mám súpisky z NHL 09 ale vzhľad z NHL 12? Ako ten vzhľad iba ako krajšie štadióny, dresy a loga týmov?

    Můžeš zkusit kontaktovat admina Messiho nebo rosu, ale pravidlo je základní roster, tudíž soupisky klasického NHL 09, se jménama v českém týmu: Výborný, Malík, Lang, Hejduk..., nevím, možná, že by se to tolerovalo, ale co jsem slyšel, tak že pokud nemají oba hráči to samé, tak pak se nejde napojit. Sorry, jestli se pletu.

  10.                                            Euro Hockey Challenge II. ročník - play-off (18.7.2017)

     

    Favorité do finále !

     

    První favorit na finále postoupil, ruská sborná (rosa) v rozhodujícím zápase porazila

    Bělorusko (Fantomasko) 6:2. A tak Rusko (rosa) po zápasech 1:4, 3:2 a 6:2 postupuje

    do finále. Bělorusko si zahraje o bronz.

     

    Druhý favorit na postup ani jednou nezaváhal ! Švýcarsko (Messi) po výhrách 3:2 a

    5:3 nad Slovenskem (Vaso) postupuje do finále. Slováci si tak s Běloruskem zahrají o

    bronz.

     

    Zbývají tak už pouze medailová utkání, která se hrají jen na jeden vítězný zápas

     

    Finále: Švýcarsko (Messi) 5:11 Rusko (rosa)

    O 3. místo: Slovensko (Vaso) 2:8 Bělorusko (Fantomasko)

     

     

    Rusové ovládli druhý ročník Euro Hockey Challenge !

     

    Ruská sborná (rosa) ve finále smetla Švýcary (Messi) 11:5 ! Rusové tak z druhého

    ročníku EHCH největší cenný kov (zlato) a Švýcaři taky úchvatné a úctihodné stříbro !

     

    Druhý ročník EHCH zakončí souboj o bronz mezi Slovenskem (Vaso) a Běloruskem

    (Fantomasko).

     

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

                   Czechia Cup I. ročník - probíhá nábor do turnaje ! (18.7.2017)

     

    Všechny týmy už jsou obsazené !

     

    O co jde ? - Jde o turnaj, kterého se účastní extraligové týmy ze hry NHL 09.

     

    Systém turnaje a mnoho dalšího naleznete zde: http://nhl-gol-nhl.webnode.cz/czechia-cup/

     

    Účastnické týmy: Karlovy Vary (sahibs), Plzeň (studenak), Litvínov (Jakub648), Kladno (Jarda), Sparta Praha (David9), Slavia Praha (rosa), Liberec (lukasll), Pardubice (cross), Znojmo (franckorc), Zlín (Messi), Vítkovice (Lax), Třinec (Vaso)

     

    Aktuálně volné týmy: Všechny obsazené

    Obsazené týmy: Karlovy Vary, Plzeň, Kladno, Slavia Praha, Liberec, Znojmo, Zlín, Třinec, Vítkovice, Litvínov, Pardubice

     

    Rozdělení do skupin:

     

    Skupina A - Karlovy Vary (sahibs), Plzeň (studenak), Litvínov (Jakub648), Kladno (Jarda)

     

    Skupina B - Sparta Praha (David9), Slavia Praha (rosa), Liberec (lukasll), Pardubice (cross)

     

    Skupina C - Znojmo (franckorc), Zlín (Messi), Vítkovice (Lax), Třinec (Vaso)

     

    Síť pro skupinu A: CZECHIA-ZAP    Heslo: gol

     

    Síť pro skupinu B: CZECHIA-VYCH   Heslo: gol

     

    Síť pro skupinu C: CZECHIA-MOR+SLE   Heslo: gol

     

     

    Všechny týmy už jsou obsazené !

     

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                               Czechia Cup I. ročník - rozpis zápasů základní skupiny (18.7.2017)

     

    Rozpis ve skupině A:

     

    Karlovy Vary 4:1 Plzeň 

    Plzeň 3:2 Karlovy Vary 

    Kladno 5:0x Litvínov

    Litvínov 0:5x Kladno

    Plzeň 3:6 Kladno

    Kladno 6:2 Plzeň

    Litvínov 4:3pp Karlovy Vary

    Karlovy Vary 0:2 Litvínov

    Karlovy Vary 5:2 Kladno 

    Kladno 1:3 Karlovy Vary

    Plzeň 5:9 Litvínov

    Litvínov 5:4pp Plzeň

     

    Rozpis ve skupině B:

     

    Slavia Praha 5:7 Sparta Praha

    Sparta Praha 6:2 Slavia Praha

    Pardubice 2:1 Liberec 

    Liberec 2:0 Pardubice

    Sparta Praha 8:1 Liberec

    Liberec 0:27 Sparta Praha

    Pardubice 5:6 Slavia Praha

    Slavia Praha 6:2 Pardubice

    Slavia Praha 12:1 Liberec

    Liberec 3:12 Slavia Praha

    Pardubice 0:5 Sparta Praha

    Sparta Praha 5:0 Pardubice

     

    Rozpis ve skupině C:

     

    Znojmo 1:9 Vítkovice

    Vítkovice 8:1 Znojmo

    Třinec 1:6 Zlín

    Zlín 3:1 Třinec

    Vítkovice 3:4 Zlín

    Zlín 9:5 Vítkovice

    Třinec 3:2 Znojmo

    Znojmo 2:7 Třinec

    Zlín 8:3 Znojmo

    Znojmo 0:6 Zlín

    Vítkovice 6:1 Třinec

    Třinec 2:4 Vítkovice

  11.                                  Euro Hockey Challenge II. ročník - semifinále play-off (17.7.2017)

     

     

    Bělorusové zatápí sborné !

     

    Běloruský tým (Fantomasko) hodně zatápí v semifinálové play-off sérii, která se hraje na

    dva vítězné zápasy ruské sborné (rosa). Bělorusové v prvním zápase dokázali srazit favorita

    z Ruska vítězstvím 4:1 ! 

     

    V druhém zápase tomu bylo podobně = vyrovnaná hra, žádný velký počet golů nepadl, ale

    tentokrát se z vítězství radovali Rusové (rosa), kteří zvítězili těsně 3:2 a srovnali tak stav na

    zápasy 1:1.

     

    Ještě tak bude následovat rozhodující duel. Co se týče druhé semifinálové dvojice:

    Švýcarsko (Messi) - Slovensko (Vaso), tak tam zatím neproběhl ani jeden zápas.

  12.                           IIHF World Championship XIII. ročník (15.7.2017)

     

    Právě dnes se dohrál třináctý ročník Mistrovství světa IIHF World Championship v lize. Medailová umístění jsou dle představ a moc

    překvapení nebylo, snad jen finále bylo napínavé a očekávané, ale drama se moc ve finále nečekalo.

     

    Souboj o 3. místo: Kanada (rosa) 5:2 Finsko (studenak

    Finále: Slovensko (David9) 10:4 USA (Messi)

     

    Kanada (rosa) splnila roli favorita a Kanaďané z tohoto MS odvážejí ,,alespoň" bronz, samozdřejmě bronz se také cení a určitě budou mít Kanaďané radost. Kanada (rosa) porazila Finy (studenak) v souboji o bronz 5:2.

     

    No, a poslední zápas byl velkolepý, jelikož to byl zápas o finále. Oba týmy už měli jisté, že z tohoto MS neodejdou bez medaile, ale oba týmy pomýšleli na nejvyšší pozici. Oba týmy byli v základní skupině na prvním místě. Slováci třeba dvakrát deklasovali Česko. Těžko hledat favorita, oba týmy podávali excelentní výkony. Nakonec ale Slováci (David9) uspěli nad USA (Messi) 10:4 a Slovensko (David9) tak má z tohoto MS zlato ! 

     

    Tímto se třináctý ročník MS uzavírá.

     

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                        Euro Hockey Challenge II. ročník - play-off (16.7.2017)

     

    Známe již obě semifinálové dvojice a je to dle očekávání.

    Ve skupině F (B+C) jsme již o postupujících měli jasno. Postoupilo Bělorusko

    (Fantomasko) se sedmnácti body. Z druhého místa postoupilo Slovensko (Vaso)

     

    Ze skupiny E (A+D) s plným počtem bodů = 18 bodů postupuje Švýcarsko (Messi), které ve čtvrtfinálových skupinách ani jednou nezaváhalo a dokázalo porazit i ruskou Sbornou. Švýcaři postoupili se skorem 46:21. Z druhého místa postoupilo Rusko (rosa) se ziskem dvanácti bodů a má ze šesti zápasů čtyři výhry a dvě porážky právě se Švýcarskem. Rusové postoupili se skorem 29:23.

     

    Ve skupině E (A+D) chybí dohrát ještě dvojzápas Česko (sahibs) proti Norsku (DeeJay), tito dva soupeři už ovšem nedosáhnou na postup, i kdyby jeden z těchto dvou týmů vyhrál oba zápasy. Šlo by tak pouze o souboj o třetí a čtvrté místo.

     

    Semifinálové dvojice:

     

    Švýcarsko (Messi) - Slovensko (Vaso)

    Bělorusko (Fantomasko) - Rusko (rosa)

  13.        Euro Hockey Challenge II. ročník - play-off

     

    Dne 10.7.2017 od 18:00 byly spuštěné čtvrtfinálové skupiny. Ty už se blíží ke svému závěru, respektivě jedna skupina je dohrána a v druhé chybí už jen pár zápasů.

    V dohrané skupině F (B+C) končí Francie (Jarda - já) a Finsko (franckorc). Francie pomýšlela na postup, ovšem i pro Francii bylo úspěchem postoupit ze skupiny a nechat za sebou Švédy, kteří v turnaji byli jako zamražení. V dvojzápasu s Francií totiž podlehli Francouzům 2:9 a 4:5. Pro Švédy to tedy byl hodně velký neúspěch, jelikož byli favoritem na první příčku, kterou ale ovládlo Bělorusko.

     

    Francie (Jarda) ve čtvrtfinálové skupině F (B+C) si prošli peklem. Ve dvojzápase se Slovenskem podlehli Slovensku (Vaso) 1:10 a 4:5. V druhém a posledním dvojzápase narazili na favorita z Finska (franckorc), kterého v prvním zápase smázla 7:4, ale v druhém zápase mu podlehla 3:4 v prodloužení, kde padl vítězný gol v prodloužení 8 sekund před koncem prodloužení, velice smolné. Francie tak na turnaji končí a těžko říct, jestli je i v dalších turnajích ten samý trenér povede. 

     

    Do semifinále play-off tedy ze skupiny F (B+C) postupuje z prvního místa Bělorusko (Fantomasko) se ziskem sedmnácti bodů a se skorem 55:14. Z druhého místa postupuje Slovensko (Vaso) se ziskem 10 bodů a se skorem 25:26. 

     

    Ve skupině E (A+D) zatím první nekompromisní Švýcarsko (Messi) se ziskem dvanácti bodů a se skorem 26:12, na Švýcarsko ovšem ještě čekají dva zápasy. Druhé je Rusko (rosa) se ziskem též dvanácti bodů a se skorem 29:23, Rusové (rosa) už ovšem mají všech šest zápasů za sebou. Druhé je zatím Norsko (DeeJay), které ovšem má zatím dva odehrané zápasy a skore 3:8 a zisk 0 bodů. Čtvrté je zatím Česko, které má za sebou 4 zápasy a čekají je ještě dva zápasy. Česko má zatím 0 bodů a skore 9:24. 

     

    Uvidím, jestli ještě dojde k nějaké zápletce ve skupině F (B+C) !

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    ako to nhl je cracknute, ono aj išlo a zrazu jedného dňa nič.

    Vůbec netuším, jedině ještě zkusit přeinstalovat.

  14. Mám taký väčší problémik s nhl 09, a to taký že keď ho zapnem tak mi len hraje hudba a nič iné neukazuje, len pozadie nhlky a vpravo hore quit

    skúšal som spustiť ako spravca ale nič, teraz som to práve nainštaloval.

    Pff, takový problém jsem neměl, tak zkus si sehnat crack.

  15. Můžu se zeptat, proč zrovna NHL 09? V čem je lepší než ty ostatní? Prosím o vysvětlení, ve sportovních hrách se nevyznám. Díky

    Jak je řečeno o komentář výše, tak NHL 09 je poslední NHL hra na PC. Teď má být třeba NHL 18 a přálo se, aby to bylo na PC, ale podle informací to nebude. Takže proto se 09 ještě hraje. Ale tak, kdo chce dávat peníze do konzole jen k vůli NHL, tak samozdřejmě může :)

  16.                   NHL 09 - NHL-GOL-NHL

     

    Zdravím, chtěl bych bych vám představit online fungující ligu na hru NHL 09. Pořádají se různé turnaje.

    Medailisté se zapisují do síně slávy. Za tři měsíce už to bude šest let, co liga existuje.

    Odehrálo se 13x MS, 1x EHCH, 1x Světový pohár, 1x Britský pohár, 4x ELH, 2x Vánoční turnaj, 1x NHL a mnoho dalšího...Pokud hrajete dosud poslední hru NHL hru na PC, tak určitě vyzkoušejte icon_e_smile.gif

     

    Datum založení ligy: 16.10.2011

     

    Kontakt na adminy: rosa: rosa.7777 (skype)

                                      Messi: Martin Vlček (FB)

    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGOXFK0glvLtCxjG6iSYBKw

     

    Co se hraje:

     

    - MS v hokeji (proběhlo již třináct ročníků)

    - Světový pohár (proběhlo již jednou, v roce 2016)

    - Britský pohár (proběhlo již jednou)

    - Extraliga(proběhlo již čtyřikrát)

    - Vánoční turnaj (hraje se o Vánocích, proběhlo dvakrát)

    - NHL (proběhlo jednou)

    - Euro Hockey Challenge (proběhlo již dvakrát)

    - Night Cup (proběhlo již dvakrát)

    - Czechia Cup (proběhl jeden ročník)

    - Rachna Cup (zatím neproběhl ani jeden ročník)

    - Cup Sv. Rosy (proběhl již jeden ročník)

    - 4 CUP (proběhl ji jeden ročník)

    - ...a další...

     

    Web najdete zde: http://nhl-gol-nhl.webnode.cz/

     

    Jak se připojit ?

     

    -Důležité je mít hru NHL 09 a nainstalované hamachi

    -Poté se připojíte na jednu z následujících sítí:

     

    Síť: NHL-GOL-NHL(1)   Heslo: gol

    Síť: NHL-GOL-NHL(2)   Heslo: gol

    Síť: NHL-GOL-NHL(3)   Heslo: gol

    Síť: NHL-GOL-NHL(4)   Heslo: gol

    Síť: NHL-GOL-NHL(5)   Heslo: gol

    Síť: NHL-GOL-NHL(6)   Heslo: gol

     

    Poté stačí napsat online administrátorovi (rosa, nebo Messi). Ten už se vás ujme a řekne vám všechny podrobnosti. 

    Pokud se zrovna chystá nějaký turnaj, tak je to napsané na webu a napíšete administrátorovi, že se chcete zúčastnit a on

    vám vyhoví. Jediné co, tak mu říct váš nick, ono by to mělo být i na hamachi, takže nakonec ani možná ne. Možná ještě 

    svojí ambici do turnaje. 

     

    DŮLEŽITÉ!: Hraje se pouze se základním rosterem, to znamená, že musíte mít čisté NHL 09, 

    žádné patche na NHL 12, žádné soupisky...

     

    Tak neváhej a přijdi se podívat, pokud stále hráváš stále hrající hru NHL 09.

    Všichni ať už nováčci, skilleři jsou vítáni !

     

    Právě probíhá: Nábor do turnaje ,,Evropský pohár I.ročník" pořádaný Jardou

×
×
  • Create New...