Jump to content

Powering

Uživatel
  • Příspěvků

    12
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Powering last won the day on 26. Červen 2015

Powering had the most liked content!

Reputace

1 Jonny Sindacco
  1. V poho už jsem to jaksi vyřešil celkem to šlape ale díky za radu..
  2. Zkoušel jsem to tak že: jsem stál s autem nepoškozeným a dal jsem mu Health na 0 pak jsem šel do vody spawnul auto a stejná čísla.. už si nevím rady..
  3. Zkoušel jsem do tohohle callbacku dát DestroyVehicle(...); ale právě ono ho to odstraní i když se to auto potopí do vody no.. Právě bych potřeboval rozlišit jak to vozidlo bylo zničeno.. Prostě když vybouchne, aby se smazalo... A když se utopí, aby se nic nedělo.
  4. Zdravím potřeboval bych se zeptat zda jde nějak rozeznat příčinu zničení vozidla... Zda vozidlo explodovalo nebo bylo utopeno.. Hledám to už celkem dlouho a nenašel jsem stále nic.. Pokud někdo poradí budu rád.
  5. Powering

    pomoc Disconnect

    https://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerDisconnect Způsobem kterým jsi to dělal ti to asi nepůjde mám takový tušení.. Ale když si s tim pohraješ dáš pryč v disconnectu že odešel z důvodu ban/kick a následně třeba do příkazu /kick dáš: SendClientMessageToAll(-1,"Hráč dostal kick"); a pod /ban SendClientMessageToAll(-1,"Hráč dostal ban"); nezkoušel jsem to ale mohlo by to fungovat jak chceš ty..
  6. je těžký usuzovat když se víc nerozepsal..
  7. Pokud nepípne ani nenačítá HDD tak to asi grafárnou nebude..
  8. Funguje to, Mockrát díky Já jsem taky pitomec vůbec mě to nenapadlo...
  9. Powering

    pomoc TS 3 Ikony

    Pokud si to hostuješ sám.. řeknu ti na routeru. Ale pokud to máš u nějakýho hostingu no tak to asi napiš na podporu to fakt nevím..
  10. Powering

    pomoc TS 3 Ikony

    Nepamatuju si to přesně ale mám takový tušení že musíš mít povolený nějaký určitý porty pro upload ikonek.
  11. Zdravím chtěl bych se pozeptat, nahrával jsem NPC přes npc_record pak jsem vzal record vložil ho do npcmodes/recordings vytvořil PWN třeba tramvaj.pwn. Následně jsem upravil FS s NPC(připojování posazování NPC do vozidla atd..) skript: public OnPlayerSpawn(playerid) { if(!IsPlayerNPC(playerid)) return 1; // pokud není npc new playername[64]; GetPlayerName(playerid,playername,64); if(!strcmp(playername,"NPC_SF_TRAM",true)) { // Tramvaják new ddy; ddy=AddStaticVehicle(449,-1944.3750,82.2169,26.3750,180.0000,42,102); ridictramvaje = Create3DTextLabel("NPC <> Řidič tramvaje",0xFFFFFFFF,0.0,0.0,0.0,40.0,0); Attach3DTextLabelToPlayer(ridictramvaje, playerid, 0.0, 0.0, 0.07); PutPlayerInVehicle(playerid,ddy,0); SetPlayerColor(playerid,0xFFFFFFFF); .... Ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=KGoRvvU-qp4 no zkrátka vše funguje jak má.. Všechna NPC se objeví a jezdí jenže pozpátku... S NPC jsem nikdy moc nedělal proto žádám o radu co s tím.. Děkuju za odpovědi
×
×
  • Create New...